Έρχονται πιο δυναμικές Bentley Continental GT και GTC

Έρχονται πιο δυναμικές Bentley Continental GT και GTC

1.732 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2022)

Μία σειρά νέων μοντέλων grand touring θα παρουσιάσει σε λίγες ημέρες η Bentley ανεβάζοντας το θερμόμετρο της αγωνίας για τους πελάτες της.

Στις 6 Ιουνίου η πρεμιέρα

Ημέρα αποκαλύψεων αναμένεται να είναι η 6η Ιουνίου για την Bentley, καθώς η βρετανική φίρμα ετοιμάζει μία νέα σειρά νέων μοντέλων grand touring. Μέσω ενός teaser βίντεο η μάρκα έδειξε ένα κόκκινο «S», υποδηλώνοντας ότι αυτά τα μοντέλα ενδέχεται να συντροφεύσουν την υπάρχουσα Bentayga S.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάνω από τη βασική έκδοση, κάτω από την Speed

Το teaser βίντεο συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: «Η Bentley θα δείξει το εύρος των επιλογών που διατίθεται στους πελάτες με μια νέα οικογένεια μοντέλων Continental GT και GTC που επικεντρώνονται στην οδηγική απόδοση και στα εντυπωσιακά οπτικά στοιχεία». Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι τα νέα μοντέλα Continental GT και GTC S ακολουθούν την ίδια συνταγή με την έκδοση Bentayga, τότε θα βρίσκονται πάνω από τις κανονικές εκδόσεις, αλλά δεν θα είναι τόσο «καυτά» όσο οι εκδόσεις Speed.

Πιθανότατα χωρίς διαφορές στον κινητήρα

Στο εξωτερικό μέρος οι Continental GT και GTC S πιθανότατα θα έχουν νέα σκούρα χαρακτηριστικά που θα τις ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες εκδόσεις, ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρξει τροποποίηση στο σύστημα κίνησης. Θυμίζουμε πως οι Continental GT και GTC έρχονται με τον V8 twin-turbo 4,0 λίτρων κινητήρα με ισχύ 550 ίππων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
skoda