Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την υπόσχεση πως σύντομα οι κάτοχοι της νέας Toyota Supra θα μπορέσουν να αλλάξουν τον κινητήρα του αυτοκινήτου με τον ξακουστό 2JZ έδωσε μία βελτιωτική εταιρεία.

Εταιρεία βάζει το 2JZ μοτέρ στη νέα Supra

3.431 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2019)

Την υπόσχεση πως σύντομα οι κάτοχοι της νέας Toyota Supra θα μπορέσουν να αλλάξουν τον κινητήρα του αυτοκινήτου με τον ξακουστό 2JZ έδωσε μία βελτιωτική εταιρεία.

Η νέα Toyota Supra έχει παρουσιαστεί εδώ και λίγο διάστημα, κάνοντας το ντεμπούτο της στο Auto Show του Ντιτρόιτ. Έκτοτε, υπήρξαν ουκ ολίγα σχόλια τα οποία επέκριναν τον κινητήρα του μοντέλου, όχι τόσο για τα 340 άλογα που προσφέρει το 3λιτρο μοτέρ, αλλά για το γεγονός πως είναι προϊόν της BMW και όχι της Toyota.
 
Ως εκ τούτου, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρξουν εκείνοι που θα «ψαχτούν» προκειμένου να επαναφέρουν στο μοντέλο τους το ιαπωνικό DNA στο 100%. Μάλιστα τα γεγονότα ήρθαν να επιβεβαιώσουν αυτή την εκτίμηση, όμως αυτό έγινε πολύ πιο γρήγορα απ ότι θα περίμενε κάποιος.
 
Συγκεκριμένα η βελτιωτική εταιρεία CX Racing με έδρα την Καλιφόρνια ανέβασε μία εικόνα στη σελίδα της στο Facebook που δείχνει τη νέα Supra με ανοιχτό το καπό, επιτρέποντας έτσι να φανεί ο παλιός 2JZ κινητήρας με τον οποίο ήταν εξοπλισμένη. Μάλιστα η εν λόγω εικόνα συνοδεύεται με την λεζάντα πως η δυνατότητα αυτή θα είναι πολύ σύντομα παρούσα.
 
Ύστερα από μία σύντομη έρευνα στη σελίδα της CX Racing δεν βρήκαμε κάποια άλλη σχετική πληροφορία επί τους θέματος, ωστόσο αν λάβουμε υπ όψιν μας τα γραφόμενα της εταιρείας κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να συμβεί.   

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
EURONCAP MAXUS