Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της Jaguar είναι ότι αυτήν την στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο να λανσαριστεί μια SVR έκδοση για την I-Pace.

Ετοιμάζεται η Jaguar I-Pace σε έκδοση SVR

1.928 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2018)

Επιθετική θα είναι η στρατηγική της μάρκας καθώς μέσω του τμήματος SVO ετοιμάζει μια σειρά απο υψηλές εκδόσεις επιδόσεων σε πολλά από τα μοντέλα της.

H νέα Jaguar F-Pace SVR ήταν το μοντέλο εκείνο που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα στο περίπτερο της βρετανικής μάρκας στην Έκθεση και φαίνεται πως η εταιρεία ετοιμάζει και μια σειρά από άλλες εκδόσεις υψηλών επιδόσεων για το μέλλον.

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της Jaguar είναι ότι αυτήν την στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο να λανσαριστεί μια SVR έκδοση για την I-Pace με σκοπό να ισχυροποιήσει την θέση της απέναντι στον ανταγωνισμό. Μιλώντας σε ξένα δημοσιογραφικά μέσα στις ΗΠΑ, ο Ηanno Kirner που εκτελεί χρέη διευθυντή Στρατηγικής και επικεφαλή του τμήματος SVO, τόνισε πως η μάρκα θέλει να επεκτείνει σημαντικά την γκάμα των εκδόσεων SVR.
 
Tα ακριβή του λόγια ήταν: «Δεν είναι σίγουρο τίποτα αλλά έχουμε αρχίσει να εξετάζουμε τι θα μπορούσε να προσφέρει μια έκδοση SVR σε ηλεκτρικό μοντέλο και πως μπορούμε να κατασκευάσουμε αυθεντικά SVR μοντέλα με αυτήν την τεχνολογία. Τα νέα projects για το τμήμα SVO μπορεί να περιλαμβάνουν και SVR αλλά και πολυτελείς SVA και οff-road SVX εκδόσεις».

Τέλος, στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν οι δηλώσεις και του John Edwards «Φυσικά και θα ήθελα να δω την I-Pace SVR αλλά έχω πολλές ακόμα τρελές ιδέες που θα ήθελα να πραγματοποιηθούν».

Toyota
SEAT XENOIASTOI