ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Βλέπετε το τρέχον Honda HR-V.

Ετοιμάζεται η νέα γενιά του Honda HR-V

21.772 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2021)

Το τρέχον Honda HR-V έχει αρχίσει να μεγαλώνει ηλικιακά, οπότε η εταιρεία προχώρησε στην απόφαση να το αντικαταστήσει με τη νέα του γενιά ή οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη αφού τα δοκιμαστικά μοντέλα έχουν ήδη εμφανιστεί στους δρόμους...


Το καλοκαίρι του 2018 η Honda προχώρησε στην ανανέωση του HR-V, ωστόσο πλέον αυτό δεν είναι αρκετό για την ιαπωνική μάρκα που έχει βάλει μπρος για να κατασκευάσει τη νέα γενιά του ιαπωνικού SUV. Μάλιστα τα πρώτα δοκιμαστικά πρωτότυπα έχουν κάνει τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις, φορώντας όμως το γνωστό ολόσωμο καμουφλάζ που δεν επιτρέπει στους θεατές να βγάλουν συμπεράσματα για την σχεδιαστική του ταυτότητα.
 
Ωστόσο οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως η νέα γενιά του HR-V υιοθετεί μια μεγάλη γρίλια συνοδευόμενη από στενούς προβολείς. Φυσικά οι προφυλακτήρες θα έχουν ολοκαίνουργια σχεδίαση με τον εμπρόσθιο να πλαισιώνεται από φώτα ομίχλης τύπου LED. Αναφορικά με το αμάξωμα το νέο HR-V λέγεται πως θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το τρέχον, ενώ μία από τις ορατές αλλαγές θα είναι η βάση των πλευρικών καθρεπτών που θα είναι πλέον στις πόρτες. Παράλληλα ο συνολικός του σχεδιασμός θα είναι τέτοιος που θα το καθιστά πιο σπορ σε εμφάνιση.
 
Από κει και πέρα άλλες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει. Η φημολογία όμως υποστηρίζει πως το νέο SUV θα πατήσει στην Honda Architecture πλατφόρμα, ενώ στους κινητήρες ίσως υιοθετήσει κάποιους από αυτούς που θα δούμε στο επερχόμενο Civic. Αναφορικά με την αγορά της Ευρώπης και λόγω των αυστηρών κανόνων που υπάρχουν για τους ρύπους, δεν αποκλείεται να δούμε το Honda HR-V να εξοπλίζεται με το σύστημα ηλεκτροκίνητο κίνησης e: HEV που διαθέτει κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων, δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και μπαταρία ιόντων λιθίου.  
 
Η νέα γενιά του HR-V αναμένεται να ντεμπουτάρει στα τέλη του έτους.

Toyota
NEXEN NFERA PRIMUS