Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ford Kuga: Βενζίνη, αυτόματο και 186 άλογα με 34.078 ευρώ!

(4/10/2024)
Ford Kuga: Βενζίνη, αυτόματο και 186 άλογα με 34.078 ευρώ!
2 Φωτογραφίες »

- Βενζίνη, αυτόματο και 186 άλογα.
- Με πλούσιο εξοπλισμό στην έκδοση Titanium.
- Με 8 χρόνια εγγύηση, διαθέσιμα και χρηματοδοτικά προγράμματα.
- Διακοσμητικά στοιχεία από χρώμιο στο εξωτερικό.

Αυτόματο και 186 άλογα από 34.078 ευρώ!

Η Ford εισάγει στην γκάμα του Kuga μία νέα έκδοση, η οποία συνδυάζει τον κινητήρα βενζίνης 1.5 λτρ. EcoBoost με απόδοση 186 ίππων και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το μοντέλο αυτό είναι διαθέσιμο στην εξοπλιστική έκδοση Titanium, σε τιμή η οποία ξεκινά από τις 34.078 ευρώ!

Το αυτόματο Ford Kuga, σύμφωνα με τη μάρκα, προσφέρει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που δεν ξεπερνά τα 6,8 λτ./χλμ. (WLTP), ενώ το οικογενειακό SUV είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 9,9 δλ., πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 200 χλμ./ώρα.

Διακοσμητικά στοιχεία από χρώμιο στο εξωτερικό

Εμφανισιακά, το Ford Kuga στην έκδοση Titanium, ξεχωρίζει οπτικά χάρη σε διάφορες λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα τα κάθετα στοιχεία της εμπρόσθιας μάσκας, οι οριζόντιες μπάρες στην κάτω μάσκα και τα λεπτά κάθετα φώτα ομίχλης. Μια χρωμιωμένη μπάρα που βρίσκεται χαμηλότερα τονίζει το πλάτος του αυτοκινήτου και συνδυάζεται με επένδυση χρωμίου για τα πλαϊνά παράθυρα, προσδίδοντας στην έκδοση Titanium μια ιδιαίτερα κομψή αλλά και διακριτική συγχρόνως ποιότητα.

Με πλούσιο εξοπλισμό στην έκδοση Titanium

Ο στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης Titanium χαρακτηρίζεται πλούσιος. Ανάμεσα από άλλα περιλαμβάνει ηλεκτρονικό χειριστήριο αλλαγής e-shifter για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αυτόματο διζωνικό σύστημα κλιματισμού, ασύρματη φόρτιση φορητών συσκευών, ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό, συρόμενα πίσω καθίσματα, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (Key Free) και κουμπί εκκίνησης χωρίς κλειδί (Ford Power), λειτουργικό σύστημα SYNC 4 με οθόνη αφής 13.2 ιντσών με δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3 ιντσών, ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, ενσωματωμένο modem (5G), επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, ηλεκτρικό χειρόφρενο, cruise control, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια.

Με 8 χρόνια εγγύηση, διαθέσιμα και χρηματοδοτικά προγράμματα

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως πέραν της ανταγωνιστικής τιμής των 34.078 ευρώ, το νέο αυτόματο Kuga με τα 186 άλογα συνοδεύεται με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και ευκολία απόκτησης μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ford Finance που περιλαμβάνουν επιτόκιο 3,99%.

Mercedes
LEASING PICK UPS