Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ford Kuga: Έχει το καλύτερο deal ανάμεσα σε 150 προσφορές & δεν πληρώνει εταιρικό φόρο

 Σχολιάστε 
1.341 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2024)
Ford Kuga: Έχει το καλύτερο deal ανάμεσα σε 150 προσφορές & δεν πληρώνει εταιρικό φόρο
2 Φωτογραφίες »

- Σε βάθος 4ετίας θα δώσεις για leasing το 61% του ποσού που θα έδινες να το αγοράσεις, 88% είναι ο μέσος όρος
- Έχει 243 άλογα και πάει ηλεκτρικά για 70 χλμ., σύμφωνα με την Ford
- Τα πίσω καθίσματα είναι συρόμενα, για περισσότερο χώρο στα πόδια ή μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ
- Έρχεται με πανοραμική κάμερα 360 μοιρών στον βασικό εξοπλισμό

Σε βάθος 4ετίας θα δώσεις για leasing το 61% του ποσού που θα έδινες να το αγοράσεις, 88% είναι ο μέσος όρος

Το Fοrd Kuga PHEV είναι το πρώτο σε πωλήσεις Plug-in υβριδικό αυτοκίνητο στην Ευρώπη τα τρία τελευταία χρόνια και τώρα, με την ανανεωμένη έκδοσή του, η Ford θέλει να συνεχίσει το σερί. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν βέβαια και οι τιμές leasing με τις οποίες διατίθεται στην Ελλάδα.

Στο AutoΤρίτη έχουμε συγκεντρώσει όλες τις τιμές leasing από τις μεγαλύτερες εταιρείες και έπειτα υπολογίσει το συνολικό κόστος leasing στην 4ετία κάθε προσφοράς (σ.σ. δηλαδή τα χρήματα που θα ξοδέψουμε σε προκαταβολή, δόσεις και ΦΠΑ, αφού το ΦΠΑ του leasing δεν συμψηφίζεται). Στην συνέχεια, υπολογίσαμε το «Επί % Λιανικής», δηλαδή πόσα χρήματα θα χρειαστεί να δώσει κανείς για leasing σε σχέση με τη λιανική τιμή αγοράς του αυτοκινήτου, ώστε να δούμε τι συμφέρει περισσότερο τελικά. 

Συνολικά, η έρευνά μας περιλαμβάνει πάνω από 500 προσφορές, από τις οποίες, οι 150 αφορούν αυτοκίνητα που δεν πληρώνουν εταιρικό φόρο χρήσης καθώς εκπέμπουν λιγότερα από 50 γραμ.C02/χλμ. και η λιανική τους τιμή Προ Φόρων είναι μικρότερη των 40.000 ευρώ. Πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή Plug-in υβριδικά, όπως το Kuga PHEV, το οποίο για να το αποκτήσεις με Leasing πρέπει να δώσεις 31.341 ευρώ στην 4ετία στην Avis ή με 32.024 ευρώ στην Ford Lease, ποσό που αντιστοιχεί στο 60% στην Avis ή στο 62% στην Ford Lease της λιανικής τιμής, ένα ποσοστό που είναι χαμηλότερο ανάμεσα σε όλες τις προσφορές, όταν μάλιστα ο μ.ο. είναι στο 88%.

Έχει 243 άλογα και πάει ηλεκτρικά για 70 χλμ., σύμφωνα με την Ford

Το Plug-in υβριδικό Kuga αποδίδει 243 άλογα, έχοντας ως βάση έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων, ο οποίος λειτουργεί στον κύκλο Atkinson και συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και με μπαταρία χωρητικότητας 14,4 kWh που προσφέρει αρκετή ενέργεια, ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί να κάνει ακόμη και 70 χιλιόμετρα ηλεκτρικά σε μεικτές συνθήκες. Εκτός από γρήγορες επιδόσεις που θυμίζουν GTi, αφού μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Plug-in hybrid Ford Kuga έχει τη μεγαλύτερη ελκτική ικανότητα (2.100 κιλά) στην κατηγορία των υβριδικών αυτοκινήτων (PHEV & FHEV AWD).

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS