Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μια νέα έκδοση για τα καλύτερα σε πωλήσεις μοντέλα της, έδωσε στην ευχέρεια του αγοραστικού κοινού η Jaguar.

Η «Black Friday» της Jaguar είναι έκδοση

1.732 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2017)

Μια νέα έκδοση για τα καλύτερα σε πωλήσεις μοντέλα της, έδωσε στην ευχέρεια του αγοραστικού κοινού η Jaguar. Δείτε περισσότερα.

Μία επιπλέον επιλογή στο αγοραστικό κοινό θέλησε να δώσει η Jaguar, η οποία λάνσαρε τη νέα έκδοση με την ονομασία Black Edition που αφορούν τις XE, XF και F-Pace.
 
Η νέα αυτή έκδοση προσφέρει στα αυτοκίνητα μαύρες ζάντες αλουμινίου, αλλά και ένα μαύρο εξωτερικό αμάξωμα στο οποίο επάνω έχουν προσαρμοστεί αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα οπισθοπορείας, ενώ στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί ένα διαχωριστικό τζάμι μεταξύ των μπροστινών και των πίσω καθισμάτων.
 
Από κει και πέρα τα μοντέλα R-Sport διαθέτουν επίσης ένα θερμαινόμενο μπροστινό παρμπρίζ και θερμαινόμενα μπροστινά και πίσω καθίσματα, τα οποία συνήθως είναι μέρος του προαιρετικού πακέτου Cold Climate Pack.
Η F-Pace R-Sport Black Edition διαθέτει επιπλέον και πανοραμική οροφή, με την εταιρεία να αναφέρει πως αγοράζοντας τη συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου, ο πελάτης κερδίζει ένα ποσό της τάξης των 2675 λιρών (3.000 ευρώ περίπου), από το να προσθέσει στην έκδοση R-Sport τις ίδιες επιλογές.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως τα μοντέλα Black Edition είναι διαθέσιμα όχι μόνο σε μαύρο, αλλά και σε γκρι, κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα, με το όνομα τους να αποτελεί αναφορά στην αμερικανική παράδοση (και όχι μόνο) της ημέρας εκπτώσεων «Black Friday», μιας και τα αυτοκίνητα είναι υψηλών προδιαγραφών με μειωμένη τιμολόγηση.
 
Παρόλο που η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αυτό προορίζεται να συνεχιστεί και μέσα στο 2018 χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός στις μονάδες παραγωγής, ενώ τέλος αναφορικά με την E-Pace φήμες κάνουν λόγο πως δεν υπάρχει κάποια πιθανότητα να προσφερθεί στη συγκεκριμένη έκδοση.

Hyundai
NISSAN