ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Lynk & Co παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό της για την Ευρώπη, με όνομα 02

1.296 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2024)
Η Lynk & Co παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό της για την Ευρώπη, με όνομα 02
5 Φωτογραφίες »

- Με σπορτίφ εμφάνιση
- Μινιμαλιστικό εσωτερικό από ανακυκλώσιμα υλικά
- Εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που παράγει 272 PS
- Ξεκινάει από 35.495 ευρώ στην Ιταλία

Με σπορτίφ εμφάνιση

Η Lynk & Co συνεχίζει την εισβολή της στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας στην Έκθεση του Παρισιού το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο Lynk & Co 02. Το νέο ηλεκτρικό των Κινέζων έχει σπορτίφ εμφάνιση, λεπτά φώτα LED ενώ είναι σχεδιασμένο για καλή αεροδυναμική απόδοση. Ακόμα, διαθέτει πανοραμική ηλιοροφή και ενιαία LED μπάρα για τα πίσω φώτα. Το ηλεκτρικό μικρομεσαίο SUV της κινέζικης μάρκας, έχει 4.460 χλστ.. μήκος, 1.845 χλστ. πλάτος, 1.573 χλστ. ύψος και μεταξόνιο 2.755 χλστ.. Στο πορτμπαγκάζ το νέο ηλεκτρικό έχει χωρητικότητα 410 λτ.

Μινιμαλιστικό εσωτερικό από ανακυκλώσιμα υλικά

Το εσωτερικό του Lynk & Co 02 είναι αρκετά μινιμαλιστικό, ενώ αποτελείται από έναν συνδυασμό ανακυκλώσιμων και ημιδιαφανών υλικών. Το σαλόνι του νέου μοντέλου εξοπλίζεται με τιμόνι σε οβάλ σχήμα και με δύο οθόνες, μια 10,2 ιντσών για καντράν και μια 15,4 ιντσών για το infotainment. Να σημειωθεί ότι από την τελευταία ο οδηγός θα μπορεί να ελέγξει όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης θερμαινόμενο τιμόνι και θέσεις, ασύμαρτους φορτιστές, ενώ σε μια πραγματική καινοτομία θα διαθέτει λειτουργία για φωτογραφία selfie στον κεντρικό καθρέφτη, για να μπορούν οι επιβάτες να βγάλουν φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους.

Εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που παράγει 272 PS

Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο με το οποίο εξοπλίζεται, αυτό αποτελείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα ικανό να παράξει 272 PS και 343 Nm. Το αυτοκίνητο μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,5 δευτερόλεπτα πριν φτάσει την τελική του ταχύτητα, η οποία είναι τα 180 χλμ./ώρα. Τέλος, είναι ικανό να φορτίσει με DC γρήγορο φορτιστή των 150 kW να φτάσει από τα 10% στα 80% μέσα σε μισή ώρα και να ταξιδέψει ακόμη και τα 445 χλμ. σε μια φόρτιση.

Ξεκινάει από 35.495 ευρώ στην Ιταλία

Δεν ξέρουμε ακόμα τις τιμές της Ελλάδας, αλλά το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Lynk & Co θα ξεκινάει από 35.495 ευρώ στην Ιταλία, ενώ σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και η Γαλλία θα έχει αρχική τιμή τα 35.995 ευρώ.

JEEP
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS