ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Morgan αναβάθμισε τα Plus Four και Plus Six
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Morgan αναβάθμισε τα Plus Four και Plus Six

2.772 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2022)

H Morgan αναβάθμισε τα Plus Four και Plus Six, δίνοντάς τους περισσότερες ανέσεις και τεχνολογία!

Ακόμα καλύτερα τα Plus Four και Plus Six

Ακόμα καλύτερα θα συνεχίσει να προσφέρει τα Plus Four και Plus Six η Morgan, η οποία ανακοίνωσε μία σειρά αναβαθμίσεων για τα δύο εκκεντρικά μοντέλα. Το μεγαλύτερο κέρδος των δύο αυτοκινήτων είναι οι περισσότερες ανέσεις αλλά και η αύξηση του τεχνολογικού τους υπόβαθρου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με 258 και 340 ίππους

Αμφότερα βασίζονται στην αλουμινένια πλατφόρμα CX-Generation της Morgan. Το Plus Four έχει στενό αμάξωμα και κινείται σε φαρδύτερους τροχούς. Το Plus Six είναι πιο φαρδύ και έχει πιο επιθετική εμφάνιση. Μηχανικά το Plus Four χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων κινητήρα της BMW, που αποδίδει 258 άλογα και 400 Nm ροπής και συνεργάζεται είτε με 8άρι αυτόματο κιβώτιο, είτε με χειροκίνητο εξατάχυτο που ρίχνει τη ροπή στα 350 Nm. Από τη μεριά του το Plus Six έχει έναν υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα και αυτός προέλευσης BMW με ισχύ 340 ίππων και 500 Nm ροπής που «παντρεύεται» αποκλειστικά με αυτόματο 8άρι κιβώτιο.

Βελτιωμένη οδική συμπεριφορά

Περνώντας στις αναβαθμίσεις, η Morgan αναφέρει πως και στα δύο αυτοκίνητα έχει προσθέσει το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (Electronic Stability Control), ενώ τα μοντέλα έχουν νέα αμορτισέρ και διαφορετική ρύθμιση ανάρτησης. Όλα φυσικά συμβάλουν στην βελτίωση της οδικής τους συμπεριφοράς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto