Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Porsche με χρώμα Urban Bamboo τιμά μια συγκεκριμένη 959

1.656 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2024)
Porsche με χρώμα Urban Bamboo τιμά μια συγκεκριμένη 959
5 Φωτογραφίες »

- Το πρόγραμμα επιλογής χρώματος της Porsche εμπλουτίζεται με τις Chromaflair επιλογές
- Είναι εμπνευσμένη από μία 959 που κατασκευάστηκε στα τέλη του 1980
- Μια τρίχρωμη γραμμή είναι η έξτρα πινελιά στο εξωτερικό και το εσωτερικό

Το πρόγραμμα επιλογής χρώματος της Porsche εμπλουτίζεται με τις Chromaflair επιλογές

Το πρόγραμμα επιλογής χρώματος της Porsche Paint to Sample αποτελεί ένα από τα πιο εις βάθος προγράμματα επιλογής χρώματος και φαίνεται να εμπλουτίζεται περισσότερο με τις πέντε επιλογές Chromaflair, κάθε μια εκ τω οποίων κοστίζει εξαψήφιο ποσό. Οι τέσσερις άλλες επιλογές Chromaflair που προσφέρει η Porsche είναι τα: Python Green, Magic Magenta, Shifting Carbon και Explosive Gold, με τις ζάντες να είναι βαμμένες  με το αντίστοιχο χρώμα. Για το πέμπτο χρώμα Urban Bamboo, η Porsche δημιούργησε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο και τώρα μας το παρουσιάζει.

Είναι εμπνευσμένη από μία 959 που κατασκευάστηκε στα τέλη του 1980

Η συγκεκριμένη Porsche 911 Turbo S είναι ένα αποκλειστικό μοντέλο το οποίο δημιουργήθηκε μέσω του προγράμματος Sonderwunsch για τον Guglielmo Miani, τον διευθυντή της ιταλικής μάρκας Larusmiani. Αντλεί έμπνευση από μία από τις τέσσερις Porsche 959 οι οποίες κατασκευάστηκε για έναν συγκεκριμένο πελάτη στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και είναι σίγουρα μια από τις ακριβότερες 911 Turbo S που έχουν κατασκευαστεί.


Η Porsche δεν φαίνεται διατεθειμένη να διαρρεύσει το ποσό που θα κόστισε η 911 Turbo S
5 Φωτογραφίες »

Η Porsche δεν φαίνεται διατεθειμένη να διαρρεύσει το ποσό που θα κόστισε η 911 Turbo S

Μια τρίχρωμη γραμμή είναι η έξτρα πινελιά στο εξωτερικό και το εσωτερικό

Μερικές άλλες ξεχωριστές πινελιές έχουν προστεθεί, όπως για παράδειγμα μια τρίχρωμη γραμμή που διανύει το αυτοκίνητο στους «ώμους» του, η οποία συνδυάζει αποχρώσεις Rock Green metallic, Jet Green Metallic και Anthracite Brown Metallic χρώματα. Αυτές οι ιδιαίτερες χρωματικές επιλογές υπάρχουν και στο εσωτερικό, στις δερμάτινες επιφάνειες των καθισμάτων και στις πόρτες.

home pro
Autotriti.gr