Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Tesla γιορτάζει τους 10.000 φορτιστές στην Ευρώπη

Η Tesla γιορτάζει τους 10.000 φορτιστές στην Ευρώπη

1.706 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2022)

Το δίκτυο Supercharger φορτιστών της Tesla στην Ευρώπη έφτασε τα 10.000 μεμονωμένα σημεία και η αμερικανική μάρκα γιόρτασε το γεγονός.

Αριθμός ορόσημο για την επέκταση της Tesla στην Ευρώπη

Το ευρωπαϊκό δίκτυο Supercharger φορτιστών τηςTesla έφτασε πρόσφατα σε ένα σημαντικό ορόσημο των 10.000 μεμονωμένων υποδοχών που έχουν εγκατασταθεί σε 30 χώρες σε περίπου 875 σταθμούς φόρτισης.  Έτσι η αμερικανική φίρμα θέλησε να γιορτάσει κατά κάποιον τρόπο το ορόσημο αυτό, δημοσιεύοντας σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Γερμανία τους περισσότερους φορτιστές Tesla

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ο μεγαλύτερος αριθμός σταθμών γρήγορης φόρτισης της Tesla στην Ευρώπη έχει εγκατασταθεί στη Γερμανία (143), τη Γαλλία (123), το Ηνωμένο Βασίλειο (100), τη Νορβηγία (95), τη Σουηδία (65), την Ιταλία (59), την Ισπανία (50), την Ολλανδία (39), την Αυστρία (27) και την Ελβετία (27).

Δυνατότητα φόρτισης και σε μη Tesla ηλεκτρικά

Αξίζει να σημειωθεί πως το ευρωπαϊκό δίκτυο φόρτισης της Tesla είναι εν μέρει διαθέσιμο σε ηλεκτρικά οχήματα που δεν ανήκουν στην Tesla, μέσω του προγράμματος Non-Tesla Supercharger Pilot. Το πιλοτικό έργο (προς το παρόν διατίθεται σε 14 χώρες) είναι δυνατό χάρη στην εγγενή συμβατότητα όλων των νέων αυτοκινήτων Tesla με την υποδοχή CCS Combo 2, η οποία βρίσκεται και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που διατίθενται από τις μάρκες στην Ευρώπη.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
VW