Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα crossover/SUV έχουν κατακλίσει εδώ και λίγα χρόνια την αγορά.

Η VW θέλει 30 SUV μέχρι το 2025

2.046 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2018)

Tην επιθετική της πολιτική στην κατηγορία των crossover/SUV θέλει να συνεχίσει η Volkswagen. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Τα crossover/SUV έχουν κατακλίσει εδώ και λίγα χρόνια την αγορά, καθώς αυτή την στιγμή είναι λίγες οι μάρκες που δεν έχουν στην γκάμα τους κάποιο τέτοιο μοντέλο. Μια από τις φίρμες που έχουν μπει γερά στην αγορά των SUV είναι φυσικά ο γερμανικός κολοσσός της VW που σήμερα αναμένεται να παρουσιάσει και το μικρότερο crossover της γκάμας του, το VW T-Cross.

Aπό την πλευρά του ο Jurgen Stackmann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της μάρκας δήλωσε: «Tα SUV γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Για αυτό και συνεχίζουμε την επιθετική μας πολιτική στον τομέα αυτόν. Αυτή η απόφαση μας θα αποτελέσει κλειδί στο να δυναμώσουμε και να επενδύσουμε τα απαραίτητα δις ευρώ στην ανάπτυξη αυτόνομων τεχνολογιών.»
 
Στόχος της μάρκας είναι να έχει περισσότερα από 30 crossover/SUV μοντέλα μέχρι το 2025 ενώ την ίδια στιγμή θεωρεί πως αυτή η κατηγορία θα αποτελεί το 50% των συνολικών πωλήσεων της, με τις αγορές της Κίνας και της Αμερικής να αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία τους.

Τέλος, η VW ανακοίνωσε πως το Τiguan βρίσκεται πλέον μέσα στα 10 μεγαλύτερα best-seller στον κόσμο με συνολικές πωλήσεις 5 εκατομμυρίων αυτοκινήτων, με το Τοuareg να περνά το 1 εκατ. συνολικές πωλήσεις και το Τ-Roc να σημειώνει καλό ξεκίνημα με 130.000 ταξινομήσεις.
 

Toyota
NISSAN