Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Maserati θα είναι η τελευταία της πολυτελούς κατηγορίας που θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό μοντέλο και δεν θα αναλωθεί στον να ανταγωνιστεί απλά την Tesla.

Η Maserati θα είναι η τελευταία της πολυτελούς κατηγορίας που θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό μοντέλο και δεν θα αναλωθεί στον να ανταγωνιστεί απλά την Tesla.

Η ηλεκτρική Maserati

2.258 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2016)

Δείτε τι είπε ο αρχιμηχανικός της Maserati για το ηλεκτρικό μοντέλο που ετοιμάζει η ιταλική φίρμα. Πώς βλέπει την Tesla και τον ανταγωνισμό στα ηλεκτροκίνητα οχήματα;

H Maserati επιβεβαίωσε πως το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο θα διαφέρει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά. Σε συνέντευξή του ο αρχιμηχανικός της εταιρείας, Roberto Fedeli, παραδέχθηκε πως η ιταλική φίρμα θα είναι η τελευταία της πολυτελούς κατηγορίας που θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό μοντέλο και δεν θα αναλωθεί στον να ανταγωνιστεί απλά την Tesla.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο κος Fedeli εξήγησε λέγοντας: «Ένας ανταγωνιστής της Tesla δεν είναι πιθανότατα μια καλή ιδέα. Δε νομίζω πως η Tesla έχει το καλύτερο προϊόν της αγοράς. Η ποιότητά της είναι αντίστοιχη των γερμανικών προϊόντων της δεκαετίας του 1970. Οι λύσεις που βρίσκουν δεν είναι οι καλύτερες.».
 
Το αφεντικό της Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, ζήτησε από τον μηχανικό του να δημιουργήσει μια Maserati EV το συντομότερο δυνατό. Αν και ο κος Fedeli δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, είπε πως μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην κατασκευή του εν λόγω οχήματος, θα είναι να του εμφυσήσουν το DNA της φίρμας.
 
Είπε χαρακτηριστικά: «Σε ένα EV νιώθεις το βάρος. Η ροπή και η ισχύς έχουν ενδιαφέρον για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά το βάρος δεν σε αφήνει να ευχαριστηθείς το αυτοκίνητο σε έναν κανονικό δρόμο. Αυτό δεν ταιριάζει με όσα αντιπροσωπεύουμε και πρέπει να λυθεί.».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VW