Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ψηφιακή απεικόνιση της νέας γενιάς από το kolesa.ru.

Ψηφιακή απεικόνιση της νέας γενιάς από το kolesa.ru.

H νέα Jaguar XJ;

2.408 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2019)

Αμιγώς ηλεκτρική και τετρακίνητη με ένα ηλεκτρικό μοτέρ σε κάθε άξονα θα είναι η νέα γενιά της XJ. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.


H Jaguar είναι έτοιμη να προσφέρει την επόμενης γενιάς XJ αποκλειστικά ως αμιγώς ηλεκτρική θέλοντας να πάρει μερίδιο αγοράς σε μια κατηγορία που αυτή την στιγμή δεσπόζουν τα μοντέλα της Tesla.

Πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν καθώς όλο αυτό το διάστημα, η Jaguar έχει περιοριστεί στο να παρουσιάσει μια teaser εικόνα από το πώς μοιάζει το πίσω μέρος της ΧJ κατά την διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας του Land Rover Defender στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Εκεί λοιπόν τα LED φώτα θα ενώνονται μεταξύ τους με μια λεπτή γραμμή που θα περνά κάτω από το έμβλημα της φίρμας, ενώ πιο χαμηλά υπάρχουν δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης με φινίρισμα χρωμίου και ένας αρκετά σπορ διαχύτης. Στο εμπρός μέρος, το μάτι πέφτει στα μεγάλα αλλά λεπτά φωτιστικά σώματα και στην παραδοσιακή γρίλια της φίρμας που όμως θα είναι πιθανότατα διακοσμητική αφού η Jaguar θα είναι αμιγώς ηλεκτρική και δεν θα χρειάζονται ψύξη τα μηχανικά της μέρη. Πηγές κοντά στην φίρμα αναφέρουν πως έτσι και αλλιώς η σχεδιαστική ταυτότητα του νέου μοντέλου δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την απερχόμενη γενιά.

Η νέα XJ θα βασιστεί πάνω στην Modular Longitudinal Architecture πλατφόρμα και αναμένεται να εξοπλιστεί με μια 90,2 kWh μπαταρία που θα της προσφέρει αυτονομία 470 χιλιομέτρων. Το δάπεδο αυτό προσφέρει την δυνατότητα να τοποθετηθούν ηλεκτρικά μοτέρ τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω άξονα, άρα είναι πολύ πιθανόν η νέα XJ να είναι τετρακίνητη.
 

Toyota
SEAT XENOIASTOI