Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το σχέδιο του Jan Peisert. Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο, δεν νομίζετε;

Το σχέδιο του Jan Peisert. Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο, δεν νομίζετε;

Η «νέα» Maserati MC12;

3.560 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2017)

Ένα δημιούργημα ανεξάρτητου σχεδιαστή μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι μια νέα κορυφαία Maserati, επιτελώντας τον ρόλο της θρυλικής MC12 του παρελθόντος και βασισμένη στα νέα σχέδια της Ferrari.

Θυμάστε την Maserati MC12; Για όσους δεν γνωρίζουν, επρόκειτο για ένα εξαιρετικά σπάνιο αυτοκίνητο –μόλις 50 κατασκευάστηκαν-, βασισμένο στην Ferrari Enzo και το πιο ακραίο μοντέλο της Maserati μέχρι σήμερα. Με αφορμή τα τελευταία σχέδια που δημοσιεύθηκαν από την Ferrari, σχετικά με ένα νέο επερχόμενο supercar, ο σχεδιαστής Jan Peisert δημιούργησε το αυτοκίνητο της εικόνας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πρόκειται για ένα εικονικό hypercar στον λευκό-μπλε χρωματισμό της MC12, που στηρίζεται στην μορφή του κατά πάσα πιθανότητα νέου μοντέλου της Ferrari. Προσέξτε τις λεπτομέρειες στην εμπρός μάσκα με τις κατακόρυφες γρίλιες, που θυμίζουν τις γραμμές της ιταλικής μάρκας.

Σκέφτεται όμως η Maserati να δημιουργήσει κάποιον διάδοχο για την MC12;  Πιθανόν, όπως λέει το αφεντικό της εταιρείας Harald Wester: «Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια περιορισμένη έκδοση, αλλά όχι ακόμη» είναι συγκεκριμένα τα λόγια του, με πολλές ξένες πηγές να θεωρούν βέβαιη την εξέλιξη.

Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε περισσότερα. Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι η Maserati προτίθεται να εμφανίσει νέες Gran Turismo και Gran Cabrio, κάποια στιγμή εντός του έτους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW