Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η τιμή του νέου MG ZS Max Hybrid+ για την Ελλάδα

1.108 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2024)
Η τιμή του νέου MG ZS Max Hybrid+ για την Ελλάδα

- Με τη πιο σύγχρονη σχεδίαση της μάρκας.
- Στάνταρ η σουίτα συστημάτων MG Pilot.
- Υβριδικό με 197 άλογα.
- Σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού.

Από 24.050 ευρώ

Την τιμή του νέου MG ZS Max Hybrid+ για την αγορά της Ελλάδας ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της κινεζικής φίρμας. Το μικρομεσαίο υβριδικό SUV είναι διαθέσιμο στη χώρα μας από 24.050 ευρώ και έρχεται με 197 άλογα και υποσχόμενη μικρή κατανάλωση 5,1 λτρ./100 χλμ..

Με τη πιο σύγχρονη σχεδίαση της μάρκας

Το νέο MG ZS Max Hybrid+ έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Αύγουστο. Το μικρομεσαίο SUV διαθέτει αμάξωμα 4,43 μέτρα μήκος, 1,82 μέτρα πλάτος και μεταξόνιο 2,61 μέτρων. Υιοθετεί την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της MG και χαρακτηρίζεται από τα κωνικά φωτιστικά σώματα, τη φαρδιά μάσκα ψυγείου και τα πίσω φώτα LED.

Στάνταρ η σουίτα συστημάτων MG Pilot

Στην καμπίνα, ανάλογα με την έκδοση, το MG ZS Max Hybrid+ μπορεί να εξοπλιστεί με έως και δύο οθόνες. Πρόκειται για μία οθόνη αφής 12,3 ιντσών η οποία φιλοξενεί στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και είναι εγκατεστημένη στο κέντρο του ταμπλό, ενώ δίπλα της υπάρχει μία δεύτερη 7 ιντσών ως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Από κει και πέρα είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η σουίτα MG Pilot, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά τεχνολογιών ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού, είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του ολοκαίνουργιου μοντέλου.

Υβριδικό με 197 άλογα

Το νέο MG ZS Max Hybrid+, εξοπλίζεται από υβριδικό σύστημα κίνησης. Συνδυάζει, μπαταρία υψηλής τάσης 1,83 kWh, έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων (102 ίππων) και ηλεκτροκινητήρα (136 ίππων/250 Nm ροπής) και συνολικά αποδίδει ισχύ 197 ίππων. Η κινεζική φίρμα υπόσχεται πως το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 8,7 δευτερόλεπτα και πως η μικτή κατανάλωση καυσίμου ορίζεται στα 5,1 λτρ./100 χλμ. Σε ότι αφορά τις εκπομπές ρύπων (CO2) αυτές ανέρχονται σε 113 γρμ./χλμ..

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG