Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η τιμή του πισωκίνητου Tesla Model 3 Long Range στην Ελλάδα

 Σχολιάστε 
2.162 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2024)
Η τιμή του πισωκίνητου Tesla Model 3 Long Range στην Ελλάδα

- Υπόσχεται αυτονομία 702 χιλιόμετρα & καταναλώση 12,5 kWh/100 χλμ.
- Καμπίνα με οθόνη και για τους πίσω επιβάτες με έξτρα ηχομόνωση
- Το πιο αποδοτικό όχημα που έχει φτιάξει η Tesla, σύμφωνα με την ίδια

Υπόσχεται αυτονομία 702 χιλιόμετρα & καταναλώση 12,5 kWh/100 χλμ.

Η Tesla μεγαλώνει την γκάμα του Model 3 στην αγορά της Ελλάδας, προσθέτοντας σε αυτή το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση. Το εν λόγω μοντέλο σύμφωνα με την αμερικανική φίρμα είναι το πιο αποδοτικό όχημα της Tesla που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, υποσχόμενο αυτονομία 702 χλμ. (WLTP) και κατανάλωση 12,5 kWh/100 χλμ.

Η Tesla αναφέρει πως το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις που έγιναν στην γκάμα του Model 3 πέρυσι, κατά την ανανέωση του μοντέλου, τις οποίες και σας παρουσιάσαμε. Εξωτερικά, το μπροστινό μέρος είναι πιο έντονο σε σχεδίαση από πριν με καθαρότερες γραμμές, επανασχεδιασμένο περίβλημα προβολέων και νέα φώτα ημέρας LED. Η σιλουέτα παραμένει πανομοιότυπη με το προ ανανέωσης μοντέλο, ενώ το πίσω άκρο διαθέτει ευδιάκριτα φώτα σχήματος C.

Καμπίνα με οθόνη και πίσω, νέο ηχοσύστημα και έξτρα ηχομόνωση

Η καμπίνα είναι πιο ήσυχη χάρη και στην αύξηση της ηχομόνωσης, όπως ισχυρίζεται η Tesla. Η κεντρική οθόνη 15,4 ιντσών παραμένει ως έχει, ενώ μία οθόνη 8 ιντσών στη δεύτερη σειρά καθισμάτων, η οποία παρέχει εύκολη πρόσβαση στο σύστημα ελέγχου κλιματισμού, καθώς και ψυχαγωγία για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα. Από κει και πέρα, μέρος του εξοπλισμού είναι ένα ηχοσύστημα με 9 ηχεία ένα subwoofer κι έναν ενισχυτή, με εγγενή υποστήριξη για υπηρεσίες streaming όπως το Spotify, το Apple Music, το YouTube Music και άλλες.

Από 44.990 ευρώ στην Ελλάδα (35.990 ευρώ με επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»

Το κόστος απόκτησης του Model 3 Long Range με πίσω κίνηση στην Ελλάδα ορίζεται από τις 44.990 ευρώ, τιμή στην οποία δεν περιλαμβάνεται η κρατική επιδότηση των 9.000 ευρώ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3». Με το όφελος της κρατικής επιδότησης, η τιμή του ξεκινά από 35.990 ευρώ, ενώ αν συνδυαστεί με απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου το κόστος κατεβαίνει 2.000 ευρώ χαμηλότερα, ήτοι στις 33.990 ευρώ.

Η Tesla ανέφερε πως οι παραδόσεις του Model 3 Long Range με πίσω κίνηση στους πελάτες θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη τον Νοέμβριο.

HUYNDAI
Citroen