ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

K. Μητσοτάκης: Με ηλεκτρικό υποχρεωτικά οι βουλευτές

4.227 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2019)

Οι βουλευτές της Αθήνας θα αποκτήσουν υποχρεωτικά ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σύμφωνα με όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.


Tην προμήθεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων στους βουλευτές της Aθήνας προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που έδωσε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Οι βουλευτές Αττικής θα πάρουν υποχρεωτικά ηλεκτρικό αυτοκίνητο…», δήλωσε ξεκάθαρα ο Πρωθυπουργός, πριν τονίσει την σημασία μία τέτοιας απόφασης σε μία εποχή που όλα θα πρέπει να αλλάξουν για το καλό του περιβάλλοντος.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στον γερασμένο στόλο των αυτοκινήτων στην Ελλάδα λέγοντας: «Έχουμε έναν γερασμένο στόλο, ο οποίος πρέπει να ανανεωθεί -κατά προτίμηση- με αυτοκίνητα μηδενικών ρύπων» τονίζοντας επίσης πως και τα νέα αστικά λεωφορεία που θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα, θα είναι ηλεκτρικά. Ακόμα, ισχυρίστηκε πως στην έκθεση «Αυτοκίνηση» που γίνεται αυτές τις μέρες το κοινό δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον προς τα ηλεκτρικά ενώ, τέλος ισχυρίστηκε πως εξετάζεται αν θα δοθούν διευκολύνσεις στην αγορά νέων «καθαρών» αυτοκινήτων στους πολύτεκνους.

Μένει ωστόσο να δούμε ποιος θα επιβαρυνθεί με την αγορά ή την ενοικίαση των ηλεκτρικών αυτών αυτοκινήτων. Τα χρήματα θα αντληθούν από την μηνιαία αποζημίωση των βουλευτών ή από τις «τσέπες» του λαού;
 

Hyundai
FIRESTONE ROADHAWK2