Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
«Καθαρόαιμο» το νέο Ford Bronco
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Καθαρόαιμο» το νέο Ford Bronco

2.582 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2017)

Όσο πάει και ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τον αντικαταστάτη του εμβληματικού off-roader. Aπό κοντά και το νέο Ranger.

H λαϊκή απαίτηση για αναβίωση του θρυλικού Bronco εισακούσθηκαν και η Ford επιβεβαίωσε την επιστροφή του το 2020. Από τη στιγμή της ανακοίνωσης, οι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνισή του. Για την τελευταία υπάρχει μια γενική ιδέα, αλλά το τεχνικό κομμάτι παραμένει ομιχλώδες. Εδώ ήρθε να βοηθήσει η Dana, η εταιρία που προμηθεύει τους άξονες  για τα SUV και τα pick up της Ford.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κατά τη διάρκεια ενός επενδυτικού συνεδρίου, ο εκπρόσωπος της Dana έδωσε κατά λάθος μια βασική πληροφορία για τα επόμενα Bronco και Ranger. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τα δυο νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα με άκαμπτους άξονες εμπρός-πίσω προκειμένου να αντιμετωπίσουν στα ίσα το σκληροτράχηλο μονοπώλιο του Jeep Wrangler. Δεν διευκρινίστηκε εάν  πρόκειται για ξεχωριστές εκδόσεις ή για τη βασική δομή των αυτοκινήτων, ωστόσο περιμένουμε να υπάρξει διαχωρισμός στην προσέγγιση.
 
Συγκεκριμένα, το Ranger –που επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στην αγορά των ΗΠΑ- θα διατίθεται ως βασικό με ράβδους στρέψης εμπρός και άκαμπτο πίσω, εξυπηρετώντας τη βάση των pick up της Ford κάτω από το best seller F-150. Ίσως να υπάρξει «σκληρή» έκδοση με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και άκαμπτο μπροστά, ίσως όχι. Με το Bronco, όμως, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Η σύγχρονη μετενσάρκωση του μοντέλου που «όργωνε» από το 1966 μέχρι το 1996 θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Wrangler. Προσανατολισμένο στην εκτός δρόμου οδήγηση, με brutal εμφάνιση και δυνατότητα customization το Bronco θα είναι ξεκάθαρα σκληροτράχηλο.

Από άποψης κινητήρων το πιθανότερο είναι να μοιράζεται τα σύνολα με τα F-150 και F-150 Raptor.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Ford