Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με μικρή καθυστέρηση θα παρουσιαστούν τα ηλεκτρικά Range Rover και Jaguar XJ.

Καθυστερούν τα ηλεκτρικά Range Rover και Jaguar XJ

2.257 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2020)

Με μικρή καθυστέρηση αναμένεται να παρουσιαστούν οι αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις των Range Rover και Jaguar XJ, ωστόσο αμφότερα τα μοντέλα δεν απέχουν πολύ από το να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, σε μία πρόσφατη συνάντηση του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή της JLR, Adrian Mardell με τους επενδυτές του Ομίλου, κατέστη σαφές πως αμφότερα τα ηλεκτρικά μοντέλα θα αποκαλυφθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, αντί για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, όπως είχαν αρχικά προγραμματιστεί.
 
Στο πλαίσιο της ίδιας ενημέρωσης, το υψηλόβαθμό στέλεχος της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας διαβεβαίωσε τους επενδυτές ότι παρά το lockdown λόγω της πανδημίας, οι εργασίες εξέλιξης για την επόμενη γενιά των Range Rover και Range Rover Sport δεν διακόπηκαν.
 
Επιστρέφοντας στα ηλεκτρικά Range Rover και Jaguar XJ, να σημειωθεί πως και τα δύο θα έχουν ως βάση τους την πλατφόρμα MLA, ενώ μεταξύ των συνομιλιών με τους επενδυτές ο Adrian Mardell μίλησε επίσης και για ένα άγνωστο νέο προϊόν η κωδική ονομασία του οποίου είναι «MLA MID», το οποίο έχει επίσης καθυστερήσει.
 
Κλείνοντας, ο Mardell στην ενημέρωση προς τους επενδυτές μίλησε και για το νέο Defender. Όπως φάνηκε οι άνθρωποι της μάρκας βασίζουν πολλά στο μοντέλο σε επίπεδο πωλήσεων, καθώς ο Mardell το χαρακτήρισε ως «game changer» φιλοδοξώντας πως οι ετήσιες πωλήσεις του Defender μπορούν να φτάσουν τις 100.000 μονάδες.
 

Toyota
Skoda