ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο Dacia Duster για τον Αύγουστο του 2019 συνοδεύτηκε με άνοδο 10,8% και 19.451 μονάδες.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η JATO Dynamics στην εικόνα.

«Καυτός» Αύγουστος για το Dacia Duster

8.925 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2019)

Δεν είναι μυστικό ότι το Duster είναι το πιο καλοπωλημένο μοντέλο της Dacia, ωστόσο σύμφωνα με τους αριθμούς δεν τα πάει άσχημα και στο σύνολο των ευρωπαϊκών πωλήσεων, ευρισκόμενο στη δεύτερη θέση για τον μήνα Αύγουστο. Δείτε ποιο αυτοκίνητο το προσπέρασε και τις θέσεις των υπολοίπων.

 
Την κίνηση των μοντέλων που πωλήθηκαν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Αύγουστο του 2019 ανέλυσε η στατιστική εταιρεία JATO Dynamics. Στην πρώτη θέση βρέθηκε στο VW Golf, το οποίο εμπιστεύτηκαν 26.411 αγοραστές, ωστόσο οι πωλήσεις του γερμανικού best seller μειώθηκαν κατά 23,6% σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2018, καθώς ορισμένοι αγοραστές πιθανώς να καθυστέρησαν την αγορά μέχρι την άφιξη της ολοκαίνουργιας 8ης γενιάς του Golf που ακολουθεί σε λίγες ημέρες.
 
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Dacia Duster, το οποίο συνοδεύτηκε με άνοδο 10,8% και 19.451 μονάδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ψηλά βρέθηκε και το Dacia Sandero που κατατάχθηκε στην 4η θέση με 17.764 μονάδες (+2.5%).
 
Στην τρίτη θέση ανάμεσα στα δύο μοντέλα της Dacia βρέθηκε το VW T-Roc, με 18.262 πωλήσεις (+27.8%), ενώ στην 5η θέση «τερμάτισε» το μικρό του αδερφάκι το Polo με 16.692 μονάδες αριθμός μειωμένος κατά 21.2%, σε σχέση με τα ίδιο διάστημα του 2018.
 
Παρόλο την καλή πορεία των μοντέλων της Dacia, η μάρκα για τον ίδιο μήνα δε βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την JATO Dynamics φιγουράρει η Volkswagen, ακολουθεί η Ford που είδε αύξηση +1,8%, στην τρίτη θέση βρίσκουμε τη Mercedes και στη τέταρτη τη Renault. Την πεντάδα ολοκληρώνει η Audi, ενώ κατά σειρά ακολουθούν η Peugeot, Skoda, Opel, Dacia και Toyota για να ολοκληρώσουν τη πρώτη 10άδα.
 
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η JATO Dynamics στην εικόνα που παρατίθεται στη γκαλερί.   

Mercedes
GRIP MASTER TEST