Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Κόκκινοι οι δρόμοι της Αττικής - Live η κίνηση στους δρόμους

1.141 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2024)
Κόκκινοι οι δρόμοι της Αττικής - Live η κίνηση στους δρόμους
2 Φωτογραφίες »

- «Πηγμένα» και τα δύο ρεύματα στον Κηφισό
- Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Αθηνών και κέντρο
- Κόκκινη και η Αττική οδός
- «Πήξιμο και σε Λεωφόρους Μεσογείων και Κηφισίας

«Πηγμένα» και τα δύο ρεύματα στον Κηφισό

Οι οδηγοί θα περάσουν δύσκολο πρωί σήμερα Τετάρτη, αφού κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.
 Κάθε μέρα,Live: η κίνηση στους δρόμους.
Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά είναι δύσκολη η κατάσταση από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και αυτό του Αιγάλεω. Στο ρεύμα ανόδου κυριαρχεί η ίδια κατάσταση, από το Αιγάλεω μέχρι και το ύψος της Λυκόβρυσης.

Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Αθηνών και κέντρο

Μεγάλα προβλήματα και στη Λεωφόρο Αθηνών από το Αιγάλεω μέχρι και τον Σκαραμαγκά, ενώ οι οδηγοί θα περάσουν την ίδια κατάσταση και στο κέντρο των Αθηνών, αφού και το ένα ρεύμα της Πειραιώς, αλλά και στη Βασιλίσσης Σοφίας και Συγγρού παρατηρούνται έντονα προβλήματα.

Κόκκινη και η Αττική οδός

Καθυστερήσεις παρατηρούνται σήμερα το πρωί και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από Ζεφύρι μέχρι και το Μαρούσι, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι οδηγοί θα «κολλήσουν» από τη Παλλήνη μέχρι και το Μαρούσι.

«Πήξιμο και σε Λεωφόρους Μεσογείων και Κηφισίας

Το ίδιο ισχύει και στις Λεωφόρους Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι και το κέντρο, όπως και για τη Λεωφόρο Μεσογείων μέχρι το Χαλάνδρι.

Autotriti.gr
OPEL