Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

6 νέα μοντέλα θα λανσάρει η Mitsubishi μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Λανσάρει 6 νέα μοντέλα η Mitsubishi

3.833 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2017)

Το νέο της τριετές πλάνο με στόχο της να αυξήσει τις πωλήσεις της, αλλά και τις επενδύσεις στους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης παρουσίασε η Mitsubishi.

Το σχέδιο αυτό με την ονομασία «Drive for Growth» αποσκοπεί αρχικά στην αύξηση των ετήσιων πωλήσεων και των εσόδων κατά 30%. Έτσι αν αυτό επιτευχθεί η Mitsubishi θα πουλήσει 1,3 εκατομμύρια οχήματα ετησίως έως το 2020 και θα έχει έσοδα 2,5 τρισεκατομμύρια γιεν (περίπου 19 δισεκατομμύρια ευρώ).
 
Επιπλέον μέσω του τριετούς αυτού πλάνου η φίρμα σκοπεύει να επενδύσει πάνω από 600 δισεκατομμύρια γιέν (περίπου 4.5 δισεκατομμύρια ευρώ) στους τομείς της ανάπτυξης και της έρευνας.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Mitsubishi θα φέρει στις αγορές 11 νέα ή επανασχεδιασμένα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του Eclipse Cross και του Xpander. Έξι από αυτά τα οχήματα θα είναι «εντελώς νέα» και η εταιρεία προγραμματίζει να λανσάρει περίπου δύο οχήματα κάθε χρόνο.
 
Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία σημείωσε επιπλέον πως μέσα στο 2020 θα λανσάρει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αναμένεται να βελτιώσει και το δίκτυο αντιπροσωπείας στις αγορές της Κίνας, της Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.         

Mercedes
Autotriti.gr