Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Κατά το παρελθόν το ρωσικό site kolesa.ru συμπεριέλαβε όλα τα στοιχεία σε ένα δικό του σχέδιο.

Με κινητήρα Nissan το νέο Mitsubishi Outlander;

2.987 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2020)

Το νέο Mitsubishi Outlander προετοιμάζεται και παράλληλα πληθαίνουν οι φήμες που το θέλουν να δανείζεται κινητήρα από τη Nissan.


Το τρέχον Mitsubishi Outlander πλησιάζει στο τέλος της ζωής του καθώς βρίσκεται προς πώληση από το 2014. Έτσι είναι καιρός η Mitsubishi να δώσει στο crossover μία ολική αναβάθμιση μέσω της νέας του γενιάς. Παρόλο που το μοντέλο βρίσκεται σε εξέλιξη, οι  πληροφορίες σχετικά με το επόμενο Outlander είναι ακόμη σπάνιες και όπως φαίνεται κρατούνται καλά κρυμμένες από τους ανθρώπους της μάρκας.
 
Αυτό που γνωρίζουμε από προηγούμενες αναφορές είναι ότι το Mitsubishi Outlander θα μοιραστεί τα βασικά στοιχεία με την επόμενη γενιά του Nissan X-Trail η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο φέτος. Μάλιστα αμφότερα τα μοντέλα θα έχουν ως βάση τους την ίδια πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από τη συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi.
 
Σήμερα κάνουν την εμφάνισή τους νέες πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα που θα έχει κάτω από το καπό του το νέο Outlander. Ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως μέσω του Outlander για πρώτη φορά ένα όχημα της Mitsubishi θα χρησιμοποιεί ένα μοτέρ της Nissan, κάτι το οποίο σηματοδοτεί μια βαθύτερη σχέση μεταξύ των δύο ιαπωνικών μαρκών, προωθώντας κατ αυτό τον τρόπο την τρέχουσα στρατηγική μείωσης του κόστους ανάπτυξης των οχημάτων, μοιραζόμενες κάποια από τα εξαρτήματα. Επιπλέον, ένα plug-in υβριδικό σύστημα θα είναι πιθανότατα μέρος των επιλογών.
 
Από κει και πέρα, όταν το νέο Outlander κάνει την εμφάνισή του θα χαρακτηρίζεται από νέας σχεδίασης γρίλια που θα του δώσει μία πιο αιχμηρή οπτική. Τα φωτιστικά σώματα θα χωρίζονται μεταξύ τους, ενώ οι καθρέπτες αναμένεται να έχουν την βάση τους στις πόρτες ενώ.
 
Στο πίσω μέρος, τα ευρύτερα φωτιστικά σώματα και μία μεγάλη αεροτομή στην οροφή θα είναι τα δύο κυρίαρχα στοιχεία του νέου SUV. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν το ρωσικό site kolesa.ru συμπεριέλαβε όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία σε ένα δικό του σχέδιο και έδωσε στο φως την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει.
 
To νέο Outlander θα αποκαλυφθεί μέσα στο 2020 και θα λανσαριστεί στις αγορές το 2021.

Toyota
PEUGEOT