Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το μοτέρ αυτό θα τοποθετηθεί στην βάση της γκάμας.

Με νέο μοτέρ η E-Pace

2.704 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2018)

Την πιο «προσιτή» οικονομικά επιλογή στα μοτέρ βενζίνης αποκάλυψε η Jaguar για την E-Pace. Δείτε τι άλλο προσφέρει η βρετανική μάρκα.

Μια νέα προσθήκη στην γκάμα των μοτέρ αλλά και μια σειρά από αναβαθμίσεις ανακοίνωσε πριν λίγο η Jaguar για την E-Pace. Συγκεκριμένα, η βρετανική μάρκα προσθέτει μια λιγότερο ισχυρή έκδοση του 2λιτρου turbo κινητήρα που εξοπλίζει το crossover με την απόδοση του να φτάνει μόνο τα 200 άλογα, 50 και 100 ίππους λιγότερους από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Το μοτέρ αυτό θα τοποθετηθεί στην βάση της γκάμας με σκοπό να κάνει το μοντέλο πιο προσιτό στο κοινό, με κάποιες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μείωση του κόστους κτήσης της Ε-Pace των 200 ίππων έως και 5.000 ευρώ (σ.σ. στην Ελλάδα η E-Pace κοστίζει από 40.900 ευρώ).
 
H Jaguar προσφέρει ακόμα στο μοντέλο νέο ενεργό σύστημα ανάρτησης για καλύτερη ποιότητα κύλισης και κράτημα, το σύστημα Smart Setting που μπορεί και αναγνωρίζει τον οδηγό και προσαρμόζει τον κλιματισμό, τα καθίσματα και το σύστημα infotainment ανάλογα. Μάλιστα, το σύστημα αυτό μπορεί ακόμα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την όσο το δυνατόν ακριβέστερη εφαρμογή των προσωπικών ρυθμίσεων του οδηγού ανάλογα με τον καιρό και την ώρα.

Τέλος, η μάρκα θα προσφέρει τώρα την E-Pace ανεξαρτήτως έκδοσης και μοτέρ με ειδικά φίλτρα που μειώνουν τις εκπομπές αερίων ρύπων, ώστε να βρίσκονται μέσα στα νέα όρια που τίθενται από την Ε.Ε.

Toyota
NISSAN