ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Φαίνεται πως η Mercedes-AMG GT R των 585 ίππων δεν θα είναι για πολύ ακόμα η κορυφαία έκδοση του γερμανικού sports car…

Φαίνεται πως η Mercedes-AMG GT R των 585 ίππων δεν θα είναι για πολύ ακόμα η κορυφαία έκδοση του γερμανικού sports car…

Mercedes-AMG GT RS 612 PS

3.561 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2016)

Για τα 50 χρόνια της, η Mercedes-AMG φαίνεται πως ετοιμάζει 50 κορυφαία αντίτυπα της AMG GT. Λέτε μετά την GT R των 585 ίππων να φτιάχνεται ήδη η GT RS με 612 άλογα, όσα και η νέα Mercedes-AMG E 63 S; Ο Lewis Hamilton, πάντως, μάλλον ξέρει…

Συνεχώς μεγαλώνει η «οικογένεια» των εκδόσεων της Mercedes-AMG GT, αλλά όπως φαίνεται αυτό το «μέλος» που ετοιμάζεται, δεν είναι κάποιο τυχαίο. Αντιθέτως, αν ισχύουν οι πληροφορίες, θα είναι το κορυφαίο, η GT RS.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Λέγεται πως θα φτιαχτεί για να γιορταστούν τα 50 χρόνια της Mercedes-AMG και για αυτό το λόγο η παραγωγή θα περιοριστεί σε 50 συλλεκτικά αντίτυπα. Φημολογείται πως στην εξέλιξη της AMG GT RS βοήθησε ο Lewis Hamilton. 
Εξωτερικά, η πιθανή Mercedes-AMG GT RS θα ήταν πιο επιθετική στην όψη από την AMG GT R, με μεγαλύτερη αεροτομή και πολλά άλλα αεροδυναμικά στοιχεία. Η απόδοση του 4λιτρου twin-turbo V8 κινητήρα θα ήταν στους 612 ίππους, όσο δηλαδή και στη νέα Mercedes-AMG E 63 S. Εύλογα, κάτι λίγο από τα 3,6 δλ. της GT R των 585 ίππων στο 0-100 θα κερδηθεί, αν όντως υπάρξει έκδοση RS.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
LEASING CONNECT VS DOBLO