Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το προηγούμενο μοντέλο.

Μικρές αλλαγές για την ανανεωμένη F-Type

2.626 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2018)

Με μία σειρά από μικρές αλλαγές θα εισέλθει στις αγορές η ανανεωμένη Jaguar F-Type. Δείτε περισσότερα.

Το μοντέλο, σε ότι αφορά την αμερικανική αγορά, στη βασική του έκδοση θα ονομάζεται Ρ300 θα διατηρήσει κάτω από το καπό τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που προσφέρει 300 ίππους και θα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, το οποίο στέλνει ισχύ στους πίσω τροχούς.
 
Στη συνέχεια της γκάμας ακολουθεί η F-Type P340, η οποία θα διαθέτει ένα υπερτροφοδοτούμενο V6 3.0 λίτρων κινητήρα ισχύς 344 ίππων και ροπής 442 Nm, τον οποίο θα συνοδεύει είτε ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων είτε ένα αυτόματο κιβώτιο που υπάρχει στον προαιρετικό εξοπλισμό.
Στη συνέχεια ακολουθεί η F-Type P380 που θα αντικαταστήσει την F-Type S, ενώ πάνω από αυτή στη γκάμα της φίρμας παίρνει θέση η F-Type R που ενισχύεται από τον  υπερτροφοδοτούμενο V8 5.0 λίτρων κινητήρα με 557 ίππους και 679 Nm ροπή, δύναμη η οποία της επιτρέπει να κάνει τα 0-96χλμ./ώρα σε 3.9 δευτερόλεπτα πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 299 χλμ./ώρα.
 
Η ισχυρότερη έκδοση όλων είναι βεβαίως η SVR, που κάτω από το καπό κρύβει ένα V8 μοτέρ που παράγει 582 ίππους και 698 Nm ροπής που την καθιστά ικανή να διανύσει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 3.5 δευτερόλεπτα πριν φτάσει τα 321 χλμ./ώρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι εκδόσεις θα είναι εξοπλισμένες με ένα σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας, που θα συνοδεύεται από μια οθόνη 10 ιντσών, ενώ θα υπάρχει και μία μεγαλύτερη γκάμα αναφορικά με τις χρωματικές επιλογές.

Hyundai
NISSAN