Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το επετειακό Mitsubishi Lancer Evolution X FQ-440 MR με  τα 440 άλογα θα διατεθεί στη Βρετανία σε χρώμα λευκό (Frost White) και σε 40 μόλις κομμάτια αντί του ποσού των 60.000 ευρώ περίπου.

Το επετειακό Mitsubishi Lancer Evolution X FQ-440 MR με τα 440 άλογα θα διατεθεί στη Βρετανία σε χρώμα λευκό (Frost White) και σε 40 μόλις κομμάτια αντί του ποσού των 60.000 ευρώ περίπου.

Mitsubishi Lancer Evolution με 440 άλογα

8.703 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2014)

Mια ειδική επετειακή έκδοση του Lancer Evolution ετοίμασε για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων η Mitsubishi, με 440 άλογα και αρκετές αλλαγές που ενισχύουν τον «άγριο» χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Γιορτάζοντας τα 40 χρόνια παρουσίας του μοντέλου στη βρετανική αγορά, η Mitsubishi λανσάρει μια επετειακή έκδοση του Lancer Evo, η οποία θα διατεθεί σε 40 αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο.Ειδικότερα ο 2λιτρος τούρμπο βενζινοκινητήρας του Lancer Evolution X FQ-440 MR έχει δεχθεί τροποποιήσεις και αποδίδει 440 άλογα και 550 Nm ροπής περίπου (νέο υπερτροφοδότη HKS, αναβαθμισμένο εγκέφαλο, νέο σύστημα εξαγωγής κα). Ο εν λόγω κινητήρας θα συνεργάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη SST. Επίσης, αλλαγές έχουν γίνει στο set up των αναρτήσεων και στα φρένα.Στο εσωτερικό του μοντέλου, αν και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εικόνες, η εταιρεία αναφέρει ότι θα υπάρχουν στάνταρ μπάκετ δερμάτινα καθίσματα της Recaro, σύστημα πλοήγησης και καταγραφής των δεδομένων κίνησης κα.Τέλος, σημειώνουμε ότι η τιμή του μοντέλου, στη Βρετανία όπου και θα διατίθεται, ανέρχεται στα 59.995 ευρώ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG