Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Jaguar XE 500 Sport θα προσφέρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από 45.160 λίρες ή 51.688 ευρώ.

Το μοντέλο αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω από την ΧΕ S που παίρνει την ισχύ της από το V6 μοτέρ της εταιρείας.

Την παράσταση κλέβει η τεραστίων διαστάσεων οθόνη infotainment 10 ιντσών.

Εκτός από την 300 Sport για την ΧΕ, η Jaguar ανακοινώνει ότι προσφέρει την ίδια έκδοση και για τα μοντέλα ΧF και XF Sportbrake.

Νέα Jaguar XE 300 Sport

3.524 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2018)

Την 300 Sport έκδοση για την XE παρουσίασε σήμερα η Jaguar προσφέροντας στο μοντέλο μικρές αναβαθμίσεις και νέο μοτέρ. Δείτε την.

Σε αποκάλυψη της ΧΕ 300 Sport μόλις προχώρησε η Jaguar, εξοπλίζοντας την με τον κορυφαίο 4κύλινδρο κινητήρα που είναι διαθέσιμος στην γκάμα της.
 
Το μοντέλο αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω από την ΧΕ S που παίρνει την ισχύ της από το V6 μοτέρ της εταιρείας και αποδίδει 380 ίππους αλλά αντίθετα με αυτήν, αφενός η απόδοση τα φτάνει μόνο τα 300 άλογα και αφετέρου, δεν θα είναι πισωκίνητη αλλά η κίνηση της θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, κάνοντας τα 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα με αυτόματο κιβώτιο.
   
Σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις, η XE 300 Sport ξεχωρίζει για τις σκουρόχρωμες λεπτομέρειες στους καθρέπτες, το πίσω σπόιλερ και το περίγραμμα της γρίλιας ενώ η μάρκα ανακοινώνει ότι το μοντέλο θα προσφέρεται με μοναδικές για την έκδοση αυτή 19άρες ή 20άρες ζάντες. Ακόμα, το σπορ σεντάν θα προσφέρεται σε τέσσερα χρώματα: Υulong White, Ιndus ασημί, μαύρο Σαντορίνης, και Caldera κόκκινο.
 
Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, παρατηρούμε κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις, όπως τις κίτρινες ραφές στο τιμόνι, τα καθίσματα και τις θύρες, ωστόσο την παράσταση κλέβει η τεραστίων διαστάσεων οθόνη infotainment 10 ιντσών.
 
Εκτός από την 300 Sport για την ΧΕ, η Jaguar ανακοινώνει ότι προσφέρει την ίδια έκδοση και για τα μοντέλα ΧF και XF Sportbrake με τον ίδιο ακριβώς εξοπλισμό (με την εξαίρεση του χρώματος Caldera Red) αλλά με το 3λιτρο ΤDV6 κινητήρα πετρελαίου της μάρκας.
 
H Jaguar XE 500 Sport θα προσφέρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από 45.160 λίρες ή 51.688 ευρώ.

Toyota
SEAT XENOIASTOI