Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H μυώδης εμφάνιση  και η σπορ σχεδίαση του.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H μυώδης εμφάνιση και η σπορ σχεδίαση του.

Νέα Maserati GranTurismo

4.402 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2017)

Η Maserati επιστρέφει με νέα έκδοση για την GranTurismο. Μάθετε λίγα για την ιστορία της και τι καινούριο φέρνει.

Mπορεί τα τελευταία χρόνια η Maserati να μας έχει συνηθίσει κυρίως σε αυτοκίνητα με 4 πόρτες, όμως η Maserati Gran Turismo δεν ξεχνιέται εύκολα. Για αυτό, μετά από 10 χρόνια η ιταλική εταιρία φαίνεται ότι θα της προσφέρει σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μάλλον την τελευταία της έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Gran Turismo Sport Special Edition αποδίδει φόρο τιμής στη χρονιά 1957, ένα σημαντικό έτος για την εταιρία, γιατί έγινε η έναρξη παραγωγής της 3500 GT, της πρώτης μεγάλης επιτυχίας της. Μάλιστα, την ίδια χρονιά ο Juan Manuel Fangio κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 με την Maserati 250F.
Για να γιορτάσει την 60η επέτειο εκείνης της χρονιάς, η GT θα έχει ειδική κάλυψη από ανθρακονήματα στο καπό, στις λαβές στις πόρτες και στους πλαϊνούς καθρέφτες της Maserati. H μυώδης εμφάνιση  και η σπορ σχεδίαση του δίνει άλλη ομορφιά στις μαύρες ρόδες του.
 
Στο εσωτερικό, υπάρχει διάκοσμος από Poltrona Fau δέρμα στα καθίσματα των επιβατών τα οποία  μπορούν και αγκαλιάζουν τον επιβάτη. Γίνονται επίσης αντιληπτές οι λεπτομέρειες στις ραφές κόκκινου χρώματος όλης της καμπίνας, ενώ διακρίνεται μια οθόνη infotainment και ένα όμορφο τριάκτινο τιμόνι.

Ο κινητήρας του είναι ένας 4.7 λίτρων απόδοσης 460 ίππων και το κιβώτιο του μπορεί να είναι χειροκίνητο ή αυτόματο 6 σχέσεων.

Θα γίνει η παραγωγή μόνο 400 μονάδων και οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 special ή 4 κανονικά χρώματα.

Σας αρέσει;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW