Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Νέα εποχή με νέο λογότυπο για τη Citroen!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα εποχή με νέο λογότυπο για τη Citroen!

2.728 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2022)

Η Citroen βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο οδεύοντας προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της και η γαλλική μάρκα αποφάσισε να το κάνει αυτό με νέο λογότυπο και νέα εταιρική ταυτότητα!

Σύγχρονη ερμηνεία του αρχικού λογότυπου

Νέο λογότυπο και καινούργια εταιρική ταυτότητα έχει πλέον η Citroen, η οποία αποκάλυψε στο κοινό τα νέα της σήματα! Το νέο λογότυπο ερμηνεύει ξανά το αρχικό οβάλ σήμα του 1919 και είναι η 10η εξέλιξη στην 103χρονη ιστορία της Citroen. Από την άλλη η νέα εταιρική ταυτότητα της Citroen, όπως και το λογότυπο, συνδυάζονται με το επίσης νέο σλόγκαν «Nothing Moves Us Like Citroën» για να υπογραμμίσουν την επερχόμενη επανάσταση στην προσέγγιση της μάρκας για μελλοντικές λύσεις μετακίνησης και τη δέσμευσή της για νέες υπηρεσίες που θα αποβάλουν το άγχος από τους πελάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε λίγες ημέρες θα δούμε το νέο σήμα σε καινούργιο μοντέλο

Η Citroen πρόκειται να αποκαλύψει ένα «σημαντικό πρωτότυπο οικογενειακό όχημα» μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Αυτό μάλιστα θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα φορά το νέο λογότυπο. Από κει και μετά το νέο σήμα θα εμφανίζεται σε όλα τα αυτοκίνητα της γαλλικής φίρμας από τα μέσα του 2023 και έπειτα.

Δύο νέα χρώματα για τη Citroen

Η αναθεωρημένη ταυτότητα της Citroen θα επεκταθεί επίσης στις διαδικτυακές υπηρεσίες της εταιρείας, καθώς και στο λογισμικό ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο και στην εφαρμογή My Citroen για smartphone, τα οποία θα διαθέτουν νέα γράμματα και χρωματικά θέματα. Το λευκό και το γκρι θα αποτελέσουν τη βάση της παλέτας, με δύο χρώματα «υπογραφή», μπλε (Monte Carlo blue) και κόκκινο (Infra red), να ξεχωρίζουν ορισμένες λεπτομέρειες. Τέλος, τα νέα χρώματα αναμένεται να επεκταθούν και στα εξωτερικά και εσωτερικά φινιρίσματα των μελλοντικών μοντέλων.

Με νέα σήματα η γαλλική μάρκα.
- Σύγχρονη ερμηνεία του αρχικού λογότυπου (1919) το νέο σήμα της Citroen.
- Σε λίγες ημέρες θα το δούμε σε ολοκαίνουργιο πρωτότυπο οικογενειακό μοντέλο!
- «Nothing Moves Us Like Citroën» το νέο σλόγκαν της μάρκας.
- Δύο νέες αποχρώσεις του μπλε και κόκκινου, θα συνδέονται με την εταιρεία.
Σου αρέσει το 10ο διαφορετικό σήμα στην ιστορία της Citroen;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
Autotriti.gr