Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μία νέα έκδοση της XE SV Project 8 ανακοίνωσε η Jaguar.

H Jaguar θα κατασκευάσει μόλις 15 μονάδες της Project 8 Touring.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5,0 λίτρων, που προσφέρει 600 ίππους θα παραμείνει ακέραιος στη θέση του.

Νέα πιο συμβατική Jaguar XE SV Project 8

1.588 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2019)

Μία νέα έκδοση της XE SV Project 8 ανακοίνωσε η Jaguar, η οποία πήρε την απόφαση να κάνει… λίγο πιο συμβατικό το μοντέλο, ωστόσο οι τυχεροί που θα το αποκτήσουν θα είναι επίσης λίγοι.

Την έλευση της Jaguar XE SV Project 8 Touring, προανήγγειλε η βρετανική μάρκα. Το νέο μοντέλο πρόκειται για μία νέα έκδοση της XE SV Project 8, η οποία θα έρθει με μικρές αλλαγές στο εξωτερικό μέρος και μειωμένη τελική ταχύτητα.
 
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, στη νέα έκδοση το μοντέλο θα πετάξει την αρχική αεροτομή και τα γραφικά της Project 8 και στη θέση τους θα περάσουν μία μικρότερη και πιο διακριτική αεροτομή, αλλά και μία τυπική βαφή, επιλεγμένη ανάμεσα από τέσσαρα χρώματα (πορτοκαλί, μπλε, πράσινο και γκρι).
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5,0 λίτρων, που προσφέρει 600 ίππους θα παραμείνει ακέραιος στη θέση του και θα συνεχίσει να κινεί την Jaguar XE SV Project 8 Touring από τα 0 στα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα. Αυτό που θα αλλάξει θα είναι η τελική του ταχύτητα, η οποία πλέον λόγω της μικρότερης κάθετης δύναμης θα ανέρχεται στα 300 χλμ./ώρα.
 
«Από τη μέρα που κυκλοφόρησε η Project 8 έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές. αποδεικνύοντας την ικανότητα της ομάδας ειδικών οχημάτων να δημιουργήσει ένα συμπαγές sedan Jaguar με επιδόσεις αντίστοιχες των supercars», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Jamal Hameedi, επικεφαλής μηχανικών της Jaguar SVO. «Η έκδοση Touring συνεχίζει να απευθύνεται στους λάτρεις αυτοκινήτων επιδόσεων και στους συλλέκτες που προτιμούν μια πιο διακριτική εμφάνιση».
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η Jaguar θα κατασκευάσει μόλις 15 μονάδες της Project 8 Touring σε όλο τον κόσμο. Η τιμή του μοντέλου δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο η XE SV Project 8 στην Μεγάλη Βρετανία κοστίζει από 149.995 λίρες (περίπου 169.500 ευρώ).     

Toyota
SEAT XENOIASTOI