Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Nέο teaser για το VW ID.4

2.212 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2020)

Μια βδομάδα απομένει για την μεγάλη πρεμιέρα του αμιγώς ηλεκτρικού VW ID.4 και στο τελευταίο teaser της μάρκας, βλέπουμε το SUV σε σταθμό φόρτισης κάτω όμως από βαρύ καμουφλάζ.


Eν αναμονή της πρεμιέρας του αμιγώς ηλεκτρικού Volkswagen ΙD.4, η εταιρεία δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει στο φως της δημοσιότητας ένα νέο teaser video μέσα στο οποίο το καμουφλαρισμένο μοντέλο φορτίζει την μπαταρία του σε σταθμό φόρτισης της IONITY.

To ID.4 θα χαρακτηρίζεται από ευρεία όψη, μεγάλο παρμπρίζ και αρκετά κοντούς προβόλους. Έχοντας συντελεστή οπισθέλκουσας 0,28 cd και αυτονομία που ξεπερνά το φάσμα των 500 χιλιομέτρων (WLTP), σύμφωνα με την VW, το ID.4 θα ξεκινήσει αρχικά με κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ σε μεταγενέστερη ημερομηνία θα προστεθεί και η τετρακίνητη έκδοση. Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρχει μόνο ένας ηλεκτρικός κινητήρας που θα προσφέρει 204 ίππους και 310 Nm ροπής, ενώ στη δεύτερη θα είναι εγκατεστημένα δύο ηλεκτρικά μοτέρ που θα προσφέρουν συνδυαστικά 306 ίππους και 450 Nm ροπής.  
 
Το ID.4 που θα έχει ως βάση την πλατφόρμα ΜΕΒ, θα λανσαριστεί αρχικά στην Ευρώπη και την Κίνα και στη συνέχει θα πάει και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Η VW θα παρουσιάσει το ID.4 στις 23 Σεπτεμβρίου, με τα πρώτα οχήματα να έχουν προγραμματιστεί για παράδοση πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους στην Ευρώπη. Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει στο εργοστάσιο Zwickau στη Γερμανία. Αυτή είναι μία ακόμα κίνηση της εταιρείας που έρχεται ως μέρος της φιλοδοξίας του VW Group να γίνει ηγέτης στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρικής κινητικότητας, με επενδύσεις 33 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2024.
 

fiat
OPEL