ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ σε μάζεμα 500 ατόμων για κόντρες στην Πάτρα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ σε μάζεμα 500 ατόμων για κόντρες στην Πάτρα

1.832 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2022)

Εκατοντάδες νεαροί από όλη την Πελοπόννησο μαζεύτηκαν στην Πάτρα για να παρακολουθήσουν αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτας. Χάλασε το πάρτι η ΕΛ.ΑΣ.

500 άτομα μαζεύτηκαν για κόντρες στην Πάτρα

«Στράφι» πήγε το μεγάλο ραντεβού που είχαν προγραμματίσει περίπου 500 άτομα στην Πάτρα στην περιοχή της Περιβόλας για την πραγματοποίηση αυτοσχέδιων αγώνων με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Η Αστυνομία «πήρε μυρωδιά» τη συγκέντρωση και αποφάσισε να στήσει μεγάλη επιχείριση για να βάλει τέλος στην παράνομη συγκέντρωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ΕΛ.ΑΣ χάλασε το πάρτι των κοντράκηδων

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, περίπου 500 νεαροί που προέρχονταν από το Αγρίνιο, τον Πύργο, την Αμφιλοχία, από την Πάτρα, ακόμη και από την Καλαμάτα, κακτέφτασαν στο σημείο με σκοπό να απολαύσουν το θέαμα των παράνομων αγώνων. Οι αυτοσχέδιοι αγώνες όμως δεν έγιναν ποτέ καθώς το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ λειτούργησε άψογα, παρότι οι νεαροί ενημέρωναν στα social media πως στην περίπτωση που στο σημείο εμφανιζόταν στρουμφοπαρέα (αστυνομικοί), θα μετακινούνταν στην περιοχή του Ρίου.

Συλλήψεις και πρόστιμα από την ΕΛ.ΑΣ

Τελικά, αργά τη νύχτα της Κυριακής και ενώ εκατοντάδες νεαροί ετοιμάζονταν για τους αγώνες ταχύτητας, οι αστυνομικοί που είχαν ακροβολιστεί σε διάφορα σημεία περικύκλωσαν τους παρευρισκομένους και ξεκίνησαν τους ελέγχους, προχωρώντας τελικά σε 4 συλλήψεις. 

Και τι δεν εντόπισαν οι αστυνομικοί από παραβάσεις:

  • 9 αφαιρέσεις διπλώματος οδήγησης
  • 11 παραβάσεις για έλλειψη σιγαστήρα
  • 3 για ζώνες ασφαλείας
  • 6 για κράνος
  • 7 για επίδειξη ικανότητας οδήγησης
  • 3 για ΚΤΕΟ
  • 18 ακινητοποιήσεις οχημάτων

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
JEEP