Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Ερίκ Καντονά επιβεβαίωσε την επιστροφή του Capri σε βίντεο της Ford!

 Σχολιάστε 
3.388 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2024)
Ο Ερίκ Καντονά επιβεβαίωσε την επιστροφή του Capri σε βίντεο της Ford!
2 Φωτογραφίες »

- Το Ford Capri επιστρέφει στις 10 Ιουλίου μετά από 38 χρόνια.
- Ο Ερίκ Καντονά επιβεβαίωσε το γεγονός σε τρομερό teaser της Ford!
- Ηλεκτρικό κουπέ-SUV στη νέα του μορφή το Capri.
- Πισωκίνητο & τετρακίνητο SUV με ισχύ έως 340 ίππους.

Το Ford Capri επιστρέφει στις 10 Ιουλίου

Μέχρι σήμερα ήταν κρυφό μυστικό πως το Capri θα είναι το αυτοκίνητο το οποίο θα αποκαλύψει η Ford στις 10 Ιουλίου. Πλέον, είναι και επίσημο καθώς με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media η αμερικανική μάρκα επιβεβαίωσε την επιστροφή του θρυλικού μοντέλου, όντας το νέο της ηλεκτρικό κουπέ-SUV που έρχεται για να πλαισιώσει στην γκάμα της το ηλεκτρικό Explorer.

Ο Ερίκ Καντονά πρωταγωνιστεί στο teaser της Ford

Πρωταγωνιστής στο teaser βίντεο (δείτε στο τέλος του κειμένου) της Ford για το θρυλικό Capri, είναι ένας άλλος θρύλος, όχι όμως από το χώρο του αυτοκινήτου, αλλά από αυτόν του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Ερίκ Καντονά, τον παλαίμαχο Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Καντονά στο βίντεο προσπαθεί να συνδέσει έναν φορτιστή στην τάπα καυσίμου ενός παλιού Ford Capri 2.8 Injection, με κινητήρα βενζίνης. Την ίδια ώρα στο παρμπρίζ είναι γραμμένη η φράση: «Ο θρύλος επέστρεψε» και συνοδεύεται από την ημερομηνία της 10ης Ιουλίου 2024. Ο Καντόνα δεν καταφέρνει εν τέλει να συνδέσει τον φορτιστή, μπαίνει στο Capri και φεύγει για να φανεί στη θέση που είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο η ίδια φράση που είναι γραμμένη και στο παρμπρίζ. Με αυτό τον τρόπο η Ford επιβεβαιώνει την επιστροφή του Capri μετά από 38 χρόνια!

Σχεδίαση με στοιχεία από το Explorer και αναφορές στο κλασικό Capri

Το σύγχρονο Capri θα είναι ένα ηλεκτρικό coupe SUV το οποίο θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το νέο ηλεκτρικό Ford Explorer, δηλαδή την ΜΕΒ του Ομίλου Volkswagen. Από όσα έχουν προκύψει από teaser εικόνες, κατακοπευτικές φωτογραφίες και ψηφιακά σχέδια ανεξάρτητων καλλιτεχνών, το μοντέλο θα έχει τέσσερα LED φώτα ημέρας, όπως επίσης και ένα αντίστοιχο μοτίβο με 4 στοιχεία στα πίσω φώτα, ως αναφορά στους τέσσερις προβολείς του εμβληματικού Capri από τη δεκαετία του ΄80.

Πισωκίνητο & τετρακίνητο SUV με ισχύ έως 340 ίππους

Κλείνοντας, σχετικά με τα ηλεκτροκίνητα σύνολα, η φημολογία που έχει σχηματιστεί αναφέρει πως στην κορυφαία του έκδοση το ηλεκτρικό Capri θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, θα έχει περίπου 340 ίππους και μία μπαταρία 82 kWh για αυτονομία άνω των 480 χιλιομέτρων. Θα υπάρχουν και εκδόσεις με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στο πίσω άξονα, χαμηλότερης ισχύος αλλά μεγαλύτερης αυτονομίας. Στην κορυφαία της τιμή δεν αποκλείεται να ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα, όπως ισχύει και για το Explorer.

Περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικές πληροφορίες στις 10 Ιουλίου, όταν θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο Ford Capri. Μέχρι τότε δείτε το βίντεο.

Δείτε το teaser βίντεο 

 

FORD
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS