Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι απόντες της έκθεσης του Παρισιού

2.503 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2018)

Opel, Ford, Fiat, VW κ.α. βρίσκονται ήδη στη λίστα με τις μάρκες που δεν θα συμμετέχουν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι. Δείτε τους απόντες του μεγάλου γεγονότος της αυτοκίνησης.

Πολλά από τα «βαριά χαρτιά» της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν θα παραστούν στην παριζιάνικη Έκθεση Αυτοκινήτου με την Opel να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα, καθώς σύμφωνα με το γερμανικό στρατόπεδο το πλάνο προβλέπει την εστίαση της προσοχής στις δικές τους εκδηλώσεις. Πέραν της Opel όμως πολλές εταιρείες πρόκειται να λάμψουν... δια της απουσίας τους μεταξύ των οποίων οι Volkswagen, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Nissan, Jeep, Volvo, Infiniti, Subaru, Mitsubishi και Mazda.
 

Από την άλλη το παριζιάνικο Σαλόνι Αυτοκινήτου θα έχει πλήθος ηχηρών παρουσιών από τις οποίες πρόκειται να δούμε πολλές παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες νέων ή ανανεωμένων μοντέλων. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε μερικές από τις εταιρείες που θα έχουν παρουσία στον εκθεσιακό χώρο του Παρισιού: Audi, Mercedes-Benz, Peugeot, Tesla, DS, Suzuki, Maserati, Hyundai, Kia, Land Rover, BMW, Jaguar, Peugeo t, Citroen, Honda, Toyota, Alpine, Lexus, Lamborghini, Isuzu, SEAT, Aston Martin, Renault, Dacia, Skoda κ.α.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως το Paris Auto Show 2018 θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στις 4 Οκτωβρίου με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 9 ευρώ.

Mercedes
OPEL