Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι τιμές του ανανεωμένου Honda HR-V στην Ελλάδα

(4/10/2024)
Οι τιμές του ανανεωμένου Honda HR-V στην Ελλάδα
2 Φωτογραφίες »

- Υβριδικό με 131 άλογα.
- Τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις.
- Νέα κορυφαία έκδοση Advance Style Plus.
- Καλός ο βασικός εξοπλισμός.

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Honda HR-V

Την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το ανανεωμένο Honda HR-V, λίγο διάστημα μετά το φρεσκάρισμα που δέχτηκε. Το ιαπωνικό SUV θα προσφέρεται στη χώρα μας σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού και τιμές που αρχίζουν από τις 35.300 ευρώ.

Υβριδικό με 131 άλογα

Ανεξάρτητα από την εξοπλιστική έκδοση, το ανανεωμένο Honda HR-V θα προσφέρεται με το ίδιο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης, e:HEV. Συνδυάζει βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων i-VTEC, δύο ηλεκτροκινητήρες, ένα κιβώτιο μίας σχέση και μία μπαταρία ιόντων λιθίου. Η ισχύς του παραμένει στους 131 ίππους (253 Nm ροπής) και κατευθύνεται στους μπροστινούς τροχούς.    

Νέα κορυφαία έκδοση Advance Style Plus

Όπως προαναφέραμε, το ανανεωμένο Honda HR-V έχει στην γκάμα του τέσσερα εξοπλιστικά επίπεδα. Αυτά είναι τα Elegance, Advance, Advance Style και Advance Style Plus. Η τελευταία έκδοση είναι ουσιαστικά η νεότερη προσθήκη, η οποία τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του HR-V. Σε αυτήν στάνταρ είναι πανοραμική γυάλινη οροφή, η μάσκα με φινίρισμα Crystal Black και ένα σετ ζαντών αλουμινίου 18 ιντσών. Επιπλέον για τον περαιτέρω καλλωπισμό του αυτοκινήτου υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες στο χρώμα του αμαξώματος.

Καλός ο βασικός εξοπλισμός

Από κει και πέρα, από τη βασική έκδοση (Elegance), περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά όπως: οθόνη αφής 9 ιντσών για το infotainment με Navigation, DAB, Android Auto και Apple CarPlay, Bluetooth, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής, θερμαινόμενα καθίσματα (μπροστά), αυτόματος κλιματισμός, πίσω κάμερα στάθμευσης, εμπρός και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες θυρών, αισθητήρες στάθμευσης (4 Εμπρός και 4 Πίσω) και πολλά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS