Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι τιμές του νέου Mitsubishi Eclipse Cross στην Ελλάδα
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τιμές του νέου Mitsubishi Eclipse Cross στην Ελλάδα

35.074 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2022)

Το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά αποκλειστικά ως τετρακίνητο 4WD Plug-in υβριδικό με τιμές που ξεκινούν από τις 45.900 ευρώ και καλό εξοπλισμό.

PHEV και 4WD με 188 άλογα & κατανάλωση 2 λτ./100 χλμ.

Η Mitsubishi προχώρησε λίγο καιρό πριν στην ανανέωση του μικρομεσαίου της SUV και πλέον, μετά την ανακοίνωση των τιμών για την ελληνική αγορά, ξεκινά και επίσημα την καριέρα του εντός συνόρων. Το ιαπωνικό SUV προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού: Invite, Intense και Instyle Plus με κόστος απόκτησης από 45.900 ευρώ. 

Όσον αφορά στα τεχνικά στοιχεία του φρεσκαρισμένου Eclipse Cross, αξίζει να σημειωθεί πως προσφέρεται αποκλειστικά ως Plug-in υβριδικό και τετρακίνητο, παίρνοντας δάνειο το υβριδικό σύστημα κίνησης του μεγαλύτερου Outlander. Αυτό σημαίνει πως κάτω από το καπό του ανασχεδιασμένου «προσώπου» του Eclipse Cross PHEV εδράζεται ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης 2.360 κ.εκ., ο οποίος συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 13,8 kWh. Υπεύθυνο για τη μετάδοση κίνησης στους τέσσερις τροχούς είναι το αυτόματο κιβώτιο της φίρμας σε συνδυασμό με το σύστημα S-AWC (Twin Motor 4WD). Το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης του ιαπωνικού SUV σε συνδυασμό με τα 191 χλστ. απόστασης από το έδαφος τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου, χωρίς ωστόσο να επηρεάζουν τον «πράσινο» χαρακτήρα του, που εκδηλώνεται μέσω του Plug-in Hybrid συστήματος το οποίο επιτρέπει σε ηλεκτρικές μετακινήσεις έως και 45 χιλιομέτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τι εξοπλισμό παίρνεις σε Invite και Intense

Απο πλευράς εξοπλισμού, η εισαγωγική Invite των 45.900 ευρώ μόνο ως «βασική» δε μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, LED φώτα ημέρας, αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών, cruise control, μπάρες οροφής, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, δερμάτινο τιμόνι κ.ά.. Στο επόμενο επίπεδο Intense, που κοστίζει από 48.000 ευρώ προστίθενται οι LED προβολείς, οι 8 αισθητήρες παρκαρίσματος, το πακέτο εξωτερικής εμφάνισης H-Line, ο συνδυασμός σουέντ & συνθετικού δέρματος με ασημί ραφή στο σαλόνι, η μαύρη επένδυση οροφής κ.ά..
 

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV Τιμές (ευρώ)
2.4L Υβριδικό-βενζίνη 4WD Invite 45.900
2.4L Υβριδικό-βενζίνη 4WD Intense 48.000
2.4L Υβριδικό-βενζίνη 4WD Instyle Plus 51.700

Κλείνοντας, όσον αφορά στην εμφάνιση, το κομψό SUV διατηρεί το ίδιο συνολικό σχήμα με το μοντέλο προ-facelift, ωστόσο ενσωματώνει στο εξωτερικό μερικά νέα βασικά χαρακτηριστικά σχεδίασης. Το εμπρόσθιο μέρος περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση της γρίλιας «Dynamic Shield» της εταιρείας, ενώ καινούργιος είναι ο προφυλακτήρας και ανανεωμένη η διάταξη των φωτιστικών σωμάτων. Το πίσω άκρο βλέπει μια μεγάλη αλλαγή στο στυλ, καθώς τα τρισδιάστατα φωτιστικά σώματα που είναι εμπνευσμένα από το e-Evolution, αλλάζουν πλήρως την εικόνα του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
Autotriti.gr