Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Aκολούθησε το αυτοκίνητο του σε όλα τα στάδια της γραμμής παραγωγής.

O «Special One» μπήκε αμέσως στο κλίμα.

Όταν ο Mourinho έγινε εργάτης (+vid)

3.196 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2017)

O «Special One» άφησε λίγο τα γήπεδα και πήγε στο εργοστάσιο της Jaguar να βοηθήσει στην κατασκευή της νέας του Jaguar. Δείτε ποιο μοντέλο προτίμησε.

Ο προπονητής μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, της αγγλικής Manchester United, άφησε λίγο την δουλεία του στις προπονητικές εγκαταστάσεις και τα γήπεδα του συλλόγου και επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Jaguar Land Rover στο Solihull, όπου βοήθησε τους εργαζόμενους εκεί να φτιάξουν το νέο του αυτοκίνητο, το νούμερο 100.000 Jaguar F-Pace.

O «Special One» μπήκε αμέσως στο κλίμα καθώς δεν δίστασε να φορέσει την πλήρη ενδυμασία των εργαζόμενων εκεί, ενώ έπειτα ακολούθησε το αυτοκίνητο του σε όλα τα στάδια της γραμμής παραγωγής.

Ο ίδιος δήλωσε: « Ήταν μια φοβερή εμπειρία να επισκεφτώ το εργοστάσιο της Jaguar και να δω όλα τα αυτοκίνητα, την τεχνολογία και την σκληρή δουλεία που χρειάζεται για να γίνει ένα τόσο όμορφο αυτοκίνητο. Η Jaguar είναι μια μάρκα που έχω μεγάλη σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Το 2014 ήμουν ο πρώτος πελάτης στο Hνωμένο Βασίλειο που έλαβε του F-Type Coupe και τώρα το να γίνω ο ιδιοκτήτης νούμερο 100.000 της F-Pace είναι κάτι πολύ ξεχωριστό».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής σχεδίασης της Jaguar, κ. Ιan Callum δήλωσε: « Eίναι τέλειο που ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές οδηγεί την F-Pace, το SUV που ψηφίστηκε το καλύτερο και πιο όμορφο αυτοκίνητο στην ιστορία από τον θεσμό 2017 Αυτοκίνητο της χρονιάς. Όπως και ο Mourinho, η F-Pace έχει να κάνει με το προσωπικό στιλ και μεγάλες επιδόσεις»
 

Hyundai
NISSAN