Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Παραιτήθηκε ο CEO της SEAT

1.692 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2020)

O Luca de Meo παραιτήθηκε από την SEAT για να αναλάβει την Renault αλλά φαίνεται πως πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο που έχει με το VW Group.


Τα ηνία της SEAT αφήνει ο Luca de Meo σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως από μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού. Ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει, τουλάχιστον προσωρινά, θα είναι ο επικεφαλής Οικονομικών της εταιρείας Carsten Isensee.

Το VW Group με επίσημη ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως ο de Meo απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του μετά από δική του θέληση και ύστερα από κοινή συμφωνία με το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου. Αν και υπάρχουν πηγές που κάνουν λόγο πως θα αναλάβει νέο πόστο, οι φήμες που τον θέλουν να παραιτείται για να αναλάβει την θέση του CEO στην Renault είναι έντονες.

Η γαλλική φίρμα ψάχνει ακόμα τον νέο της ηγέτη μετά την απομάκρυνση και του Thierry Bollore από τα μέσα Οκτωβρίου αλλά υπάρχουν πληροφορίες πως κάποιοι όροι στο συμβόλαιο του de Meo απαγορεύουν την μετακίνησή του σε άλλη εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή την στιγμή, προσωρινή «κεφαλή» της Renault είναι ο Clotilde Delbos.

Επίσημες τοποθετήσεις τόσο από τον Luca de Meo όσο και από την Renault σχετικά με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί δεν έχουν γίνει, ωστόσο στο θέμα αναμένονται να υπάρχουν εξελίξεις άμεσα.
 
 

ford
OPEL