ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Moers περιμένει ανάπτυξη σε διψήφιο ποσοστό το 2017 σε σχέση με πέρυσι.

Ο Moers περιμένει ανάπτυξη σε διψήφιο ποσοστό το 2017 σε σχέση με πέρυσι.

Παραμένει «για λίγους» η AMG

2.032 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2017)

Παρά την αλματώδη αύξηση των πωλήσεων της, η AMG σκοπεύει να κρατήσει τον exclusive χαρακτήρα της.

Το αφεντικό της ΑΜG, Tobias Moers δήλωσε ότι η μάρκα θα συνεχίσει να θεωρείται ελιτίστικη παρά τις πολλές πωλήσεις της που φτάνουν το νούμερο των 100.000 αυτοκινήτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο ίδιος δήλωσε: « Όλα είναι θέμα στρατηγικής. Έχουμε αυξήσει το αριθμό των μοντέλων με το χαρακτηριστικό 63 και τώρα μπορούμε να αυξήσουμε και μοντέλα 43. Για μερικούς πελάτες, η C 63 παραείναι μεγάλη, έτσι ξεκινούν με την C 43 και στη συνέχεια δοκιμάζουν την 63. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να εστιάσουμε την προσοχή μας στα μοντέλα με την ονομασία και τα χαρακτηριστικά ενός 63».

 
H υπεύθυνη Πωλήσεων και Μarketing, κα Britta Seeger ανέφερε ότι η ανάπτυξη της γκάμας της Mercedes με αυτοκίνητα όπως η Α-Class είναι παράδειγμα ότι η μάρκα παραμένει « για λίγους» παρά την αύξηση των πωλήσεων. Όπως είπε η ίδια: « Όπως και έχει, το να ευρύνουμε την γκάμα σε περισσότερες κατηγορίες μας κάνει πιο ελκυστικούς».

Ο Moers περιμένει αύξηση των πωλήσεων σε διψήφιο ποσοστό το 2017 σε σχέση με πέρυσι. Το περασμένο έτος σύμφωνα με έρευνες, η AMG πούλησε 98.235 αυτοκίνητα, 44% περισσότερα από το 2015.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr