Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Bugatti Chiron στα χρώματα της αστυνομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Η Bugatti Chiron στα χρώματα της αστυνομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Περιπολικό Bugatti Chiron

3.491 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2016)

Θα μπορούσε η Bugatti Chiron να φορέσει την ενδυμασία της αστυνομίας; Αν πρόκειται για αυτή του Ντουμπάι, που η φαντασία συναντάει τη λογική, τότε όλα είναι πιθανά.

Αυτή η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο παρουσιάζει πώς θα ήταν μια Bugatti Chiron, εφόσον αποφάσιζε να ενταχθεί στο στόλο της αστυνομίας του Ντουμπάι. Μπορεί ακόμα να μην έχει συμβεί, αλλά επειδή αναφερόμαστε στην αστυνομία του Ντουμπάι καλό θα είναι να μην αποκλείουμε τίποτα.
¶λλωστε τα hypercars αποτελούν πραγματικότητα για τις αρχές των Ηνωμάνων Αραβικών Εμιράτων, αφού διαθέτουν ήδη την 700 ίππων Brabus Mercedes-Benz G63 AMG και μια BMW i8. Μπορεί να ακούγεται σαν μια επίδειξη πλούτου, ωστόσο σε πολλές πόλεις των Η.Α.Ε. κυκλοφορούν πολλά supercars που δεν συμμορφώνονται με τον Κ.Ο.Κ. και αρνούνται να συνετιστούν στα σήματα των αρχών, με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται μνα εμπλακούν σε καταδιώξεις των 300 χλμ./ώρα 
Μάλιστα κατά αυτόν τον τρόπο έχουν συλλάβει 81 παραβάτες που στον καθένα έδωσαν πρόστιμο περίπου 40.000 δολαρίων. Σύνολο 3 εκ. δολ., δηλαδή την αγοράζουν την Chiron.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO