Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Είναι πολύ πιθανό να τροποποιηθεί η νέα πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε στην Giulia, ώστε να στηριχτούν πάνω της και άλλα μοντέλα της Fiat-Chrysler

Είναι πολύ πιθανό να τροποποιηθεί η νέα πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε στην Giulia, ώστε να στηριχτούν πάνω της και άλλα μοντέλα της Fiat-Chrysler

Πιθανό να δούμε πισωκίνητα Fiat

2.892 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2016)

Οι δηλώσεις του προέδρου της Alfa Romeo έβαλαν φωτιά στις φήμες πως ο Όμιλος Fiat-Chrysler ετοιμάζεται να λανσάρει αρκετά πισωκίνητα μοντέλα πάνω στην πλατφόρμα της Giulia.

O Πρόεδρος της Alfa Romeo, Reid Bigland, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος `Aντζελες, προέβη στην αποκάλυψη πως η πισωκίνητη πλατφόρμα της εταιρείας θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλες φίρμες του Group. Χαρακτηριστικά ο Bigland δήλωσε: «Η τροποποίηση της νέας πλατφόρμας για να στηριχτούν πάνω της και άλλα μοντέλα της Fiat-Chrysler είναι πολύ πιθανή. Έχουμε ένα κόσμημα εδώ!».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Παράλληλα ο πρόεδρος της Alfa Romeo, που ήταν αρκετά αποκαλυπτικός, τόνισε πως στη συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορούν να χτιστούν ακριβότερα μοντέλα, αλλά και πιο προσιτά, συγκριτικά με τα ήδη υπάρχοντα, τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio.  
Από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ισχυρίζονται πως το πιθανότερο είναι πως η Dodge και η Maserati θα λάβουν τη νέα πλατφόρμα, όμως δεν αποκλείεται ακόμη και η Fiat να χτίσει πάνω της ένα ή περισσότερα νέα μοντέλα, φέρνοντάς μας και τα πρώτα της mainstream πισωκίνητα αυτοκίνητα, εκτός του διθέσιου roadster 124 Spider που βρίσκεται τώρα στη γκάμα της.
 
Εξάλλου δεν θα πρέπει να λησμονείται το γεγονός πως ο Όμιλος FCA έχει δαπανήσει πάνω από 1 δις ευρώ για την εξέλιξη της πλατφόρμας, συνεπώς είναι πολύ λογικό να δούμε αρκετά μοντέλα να στηρίζονται πάνω της, ενώ ήδη το Group έχει ανακοινώσει πως πάνω στο νέο πάτωμα θα βασιστούν ακόμα 8 νέα μοντέλα της Alfa Romeo.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Fia