Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Audi A8 θα προσφέρει ένα τέτοιο σύστημα επιπέδου 3 αλλά η εταιρεία ήδη αναπτύσσει πλήρως αυτόνομα αυτοκίνητα με  που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα στις πόλεις.

Το νέο Audi A8 θα προσφέρει ένα τέτοιο σύστημα επιπέδου 3 αλλά η εταιρεία ήδη αναπτύσσει πλήρως αυτόνομα αυτοκίνητα με που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα στις πόλεις.

H Audi επενδύει στη πλήρως αυτόνομη οδήγηση

2.411 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2017)

Στο περιθώριο της ετήσιας συνάντησης της εταιρείας, η Audi αποκάλυψε τα σχέδια της για το μέλλον της αυτόνομης οδήγησης αλλά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θέλει να λανσάρει. Δείτε τις λεπτομέρειες για τα σχέδια της.

Η Audi έκανε την προηγούμενη εβδομάδα την ετήσια προγραμματισμένη συνεδρίαση της και πήρε την αφορμή να συζητήσει για την ανάπτυξη μερικών μελλοντικών μοντέλων και τα σχέδια της στην υιοθέτηση τεχνολογιών ηλεκτροκίνησης και αυτονομίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί ανάμεσα στις άλλες μάρκες του VW Group στην ανάπτυξη συστημάτων αυτόνομης οδήγησης.
Το νέο Audi A8 θα προσφέρει ένα τέτοιο σύστημα επιπέδου 3 αλλά η εταιρεία ήδη αναπτύσσει πλήρως αυτόνομα αυτοκίνητα με  που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα στις πόλεις. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν προέβη σε λεπτομέρειες αλλά σημείωσε ότι το σύστημα πλήρως αυτόνομης οδήγησης που αναπτύσσει θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα από το 2021.
 
Στο περιθώριο της ίδιας συνάντησης, η Audi επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το Q4 και το Q8 θα λανσαριστούν μέσα στο 2019 και ότι ετοιμάζει ακόμα τρία ηλεκτρικά μοντέλα από το 2020. Η εταιρεία φαίνεται πως έχει μεγάλες προσδοκίες από τα παραπάνω μοντέλα και πιστεύει ότι τα ηλεκτρικά και τα υβριδικά της μοντέλα θα αποτελούν ένα μεγάλο ποσοστό των πωλήσεων της από το 2025.

Πώς κρίνετε τις κινήσεις της Audi τον τομέα των συστημάτων αυτόνομης τεχνολογίας;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NISSAN