Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Stadler πιστεύει ότι το φυσικό αέριο(CNG) έχει πολλά πλεονεκτήματα.

O Stadler πιστεύει ότι το φυσικό αέριο(CNG) έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Υπέρμαχος των CNG & diesel το αφεντικό της Audi

2.311 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2017)

Με δηλώσεις του σε διεθνή μέσα, κ. Rupert Standler εξέφρασε την υποστήριξη του για το φυσικό αέριο και το diesel. Ποια θα είναι η στρατηγική της Αudi;

To αφεντικό της Αudi, o κ. Rupert Stadler εξέφρασε την άποψη του για το μέλλον των αυτοκινήτων που κινούνται με diesel και φυσικό αέριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με δηλώσεις του σε διεθνή μέσα στον τομέα του αυτοκινήτου, ο Stadler δήλωσε ότι την επόμενη δεκαετία το καύσιμο diesel θα παραμείνει ως επιλογή δίπλα στην βενζίνη και τα υβριδικά. Τα ακριβή του λόγια ήταν:« To diesel είναι μια τεχνολογία-κλειδί αλλα η αξία του δεν αναγνωρίζεται. Ο πελάτης με το diesel παίρνει ένα αυτοκίνητο με καλή ροπή, μεγάλη αυτονομία και καλή κατανάλωση. Αυτά τα πλεονεκτήματα του diesel πρέπει να είναι αντικείμενο σεβασμού, ειδικά όταν ξέρουμε πως για τα επόμενα 10-15 χρόνια, το 70-80% της αγοράς θα αποτελείται από αυτοκίνητα diesel, βενζίνης και υβριδικά».
 
Σχετικά με τον τομέα της αυτονομίας των αυτοκινήτων δήλωσε:« Eπενδύουμε στην τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  η μεγάλη αυτονομία προσφέρεται για καιρό από αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Δεν πρέπει να μειώσουμε τις επιλογές που προσφέρουμε».

Παρά το γεγονός ότι πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στραφεί στη ανάπτυξη υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, ο Stadler πιστεύει ότι το φυσικό αέριο(CNG) έχει πολλά πλεονεκτήματα. «Είμαι μεγάλος υποστηρικτής του CNG. Είναι καθαρή μορφή καυσίμου, μπορεί να αποθηκευτεί παντού, έχεις μεγάλη αυτονομία και μπορείς να ανεφοδιαστείς σε δύο με τρία λεπτά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καλή άποψη για αυτό από το κοινό.» δήλωσε ο Stadler.

Ποια θα είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσει η Audi; Eίναι δυνατόν να διαφοροποιηθεί από την στρατηγική του VW Group;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO