Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το οδόμετρο της μαρτυρά πως έχει διανύσει μόνο 9.000 χλμ.

Η συγκεκριμένη Supra που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι κατασκευής του 1994.

Η συγκεκριμένη Supra που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι κατασκευής του 1994.

Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με πολλές Supra δεν έχει υποστεί τροποποιήσεις.

Η ισχύς πηγάζει από τον γνωστό διπλό turbo 2JZ-GTE χωρητικότητας 3,0 λίτρων και απόδοσης 320 ίππων.

Πόσα για την Supra;

5.756 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2018)

Τοyota Supra «μαμά» κατασκευής 1994 και με τον φημισμένο 3,0 λίτρων 2JZ βρέθηκε σε δημοπρασία. Για πόσα πουλήθηκε;

Μπορεί η νέα Toyota Supra παραγωγής να απέχει λίγο μόνο καιρό μέχρι να παρουσιαστεί, ωστόσο δεν είναι λίγα τα θρυλικά αυτά μοντέλα που βγαίνουν ανά διαστήματα σε δημοπρασία και προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της «βαριάς» τους κληρονομιάς.

Η συγκεκριμένη Supra που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι κατασκευής του 1994 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με το όδομετρο της να μαρτυρά πως έχει διανύσει μόνο 9.000 χλμ. Μάλιστα, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με πολλές Supra δεν έχει υποστεί τροποποιήσεις ούτε στην εμφάνιση της ούτε στο μοτέρ παρά το γεγονός ότι έχει αλλάξει τρεις φορές ιδιοκτήτη.
 
Περί κινητήρα ο λόγος, η ισχύς πηγάζει από τον γνωστό διπλό turbo 2JZ-GTE χωρητικότητας 3,0 λίτρων και απόδοσης 320 ίππων με την κίνηση να μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς που «πατούν» στις εργοστασιακές 17άρες ζάντες. Δυστυχώς, η μετάδοση του είναι η 4τάχυτη αυτόματη και όχι το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων της Getrag.

H τιμή της έφτασε τελικά σε δημοπρασία το υψηλότατο ποσό των 64.000 ευρώ, καθώς όπως φαίνεται μια Supra σε τέτοια κατάσταση αποτελεί πραγματική ευκαιρία!

Mercedes
Leasing