ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στους ρυθμούς της νέας GLE κινούνται τόσο οι άνθρωποι της Mercedes, όσο και οι κατάσκοποι.

H νέα GLE διαθέτει μια ελκυστική όψη.

Eπανασχεδιασμένο είναι και το πίσω άκρο.

Το σκίτσο της Mercedes.

Το σκίτσο του εσωτερικού.

Πρόωρη αποκάλυψη της νέας Mercedes GLE

3.578 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2018)

Στους ρυθμούς της νέας GLE κινούνται τόσο οι άνθρωποι της Mercedes, όσο και οι κατάσκοποι, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα μία νέα εικόνα teaser, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα διέρρευσαν νέες εικόνες του επερχόμενου γερμανικού SUV.

Το σκίτσο της Mercedes μας δείχνει το εμπρόσθιο αλλά και το πλαϊνό μέρος του μοντέλου, το οποίο λίγη ώρα αργότερα ήρθε να επιβεβαιωθεί και από τις νέες κατασκοπευτικές εικόνες τις οποίες και μπορείτε να δείτε παραπάνω.
 
Όπως όλα δείχνουν η νέα GLE διαθέτει μια ελκυστική όψη έχοντας νέους προβολείς από τους οποίους έχουμε δει ξεχωριστώ ενδιαφέρον παρουσιάζει ο σχεδιασμός των LED φώτων ημέρας, ενώ λίγο πιο κάτω εμφανίζεται οι μεγάλες εισόδους αέρα που κοσμούνται από μεταλλικές φέτες, αποδεικνύοντας τον σπορ χαρακτήρα που διαθέτει το επερχόμενο μοντέλο.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως επανασχεδιασμένο είναι και το πίσω άκρο που διαθέτει μικρά φωτιστικά σώματα εμπνευσμένα από αυτά των νέων CLS και A-Class, άλλα και ένα σύστημα εξάτμισης με δύο απολήξεις. Το σκίτσο του εσωτερικού δεν αποκαλύπτει πολλά ωστόσο η καμπίνα θα αναβαθμιστεί με υλικά υψηλότερης ποιότητας και πιο μοντέρνο σχεδιασμό. Μέρος του εξοπλισμού θα πρέπει να θεωρείται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, όπως και ένα τριάκτινο τιμόνι.
   
Αναφορικά με το κομμάτι των μηχανικών συνόλων το νέο SUV θα προσφερθεί με μία ποικιλία κινητήρων από τη γκάμα της μάρκας, συμπεριλαμβανομένου ενός 3.0 λίτρων εξακύλινδρου EQ Boost. Ο εν λόγω κινητήρας θα προσφέρει 367 ίππους και 500 Nm ροπής, ενώ μέσω του συστήματος EQ Boost θα μπορεί να πάρει ακόμα 22 άλογα και 250 Nm ροπής. Στη γκάμα θα υπάρχουν και οι πετρελαιοκινητήρες ένας από τους οποίους θα είναι ο 3λιτρος εξακύλινδρος, που προσφέρει 286 ίππους και 600 Nm ροπής, ενώ θα μπορούσε να υπάρξει και μίας πιο ισχυρή έκδοση με 340 ίππους και 700 Nm ροπής.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αργότερα θα κάνουν την εμφάνισή τους και τα AMG μοντέλα στις εκδόσεις 53, 63 και 63 S με το τελευταίο να αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα  V8 twin-turbo 4,0 λίτρων κινητήρα που θα προσφέρει 612 ίππους και 850 Nm ροπής.
 
Η νέα Mercedes GLE αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της τον Οκτώβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2018.   

HUYNDAI
Autotriti.gr