Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Σύμφωνα με την VW, τα μπροστινά καθίσματα είναι σπορ και άνετα.

Πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του VW ID.4

2.482 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2020)

Γνώριμο είναι το τοπίο στον εσωτερικό διάκοσμο του ID.4 ηλεκτρικού SUV καθώς έχει μεγάλες ομοιότητες με την καμπίνα του ID.3 hatchback.


Τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του ολοκαίνουριου αμιγώς ηλεκτρικού SUV που ετοιμάζει έδωσε η Volkswagen στην δημοσιότητα και, όπως αναμενόταν, δεν έχει μεγάλες διαφορές από τον εσωτερικό διάκοσμο του ID.3 hatchback με εξαίρεση το  σχήμα των αεραγωγών, το ταμπλό, και την διαφορετική θέση κάποιων μπουτόν.

Η Volkswagen περιγράφει το εσωτερικό του ID.4 ως ένα «μοντέρνο σαλόνι με εξαιρετική ατμόσφαιρα» που προσφέρει άφθονους χώρους, καθαρό σχεδιασμό, φωτισμό υψηλής απόδοσης και κάνει λόγο πως έχουν χρησιμοποιηθεί ποιοτικά υλικά.

Η θέση των πίσω καθισμάτων λέγεται ότι προσφέρει τόσο χώρο στους επιβάτες όσο ένα SUV μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ ο χώρος αποσκευών υπολογίζεται στα 543 λίτρα.  Το μεγάλο άνοιγμα της πόρτας, η υψηλή θέση των καθισμάτων και η προαιρετική πανοραμική ηλιοροφή ενισχύουν το αίσθημα ευρυχωρίας.

Σύμφωνα με την VW, τα μπροστινά καθίσματα είναι σπορ και άνετα και φέρουν τη σφραγίδα έγκρισης από γερμανικό Ινστιτούτο για την υγεία της πλάτης στην περιορισμένη έκδοση ID.4 1ST Max. Διαθέτουν επίσης έναν συνδυασμό δερματίνης και ArtVelours, μια σειρά από επιλογές ρύθμισης και ενσωματωμένη λειτουργία μασάζ. Όπως και το VW ID.3, το ID.4 διαθέτει επίσης την ID. Light τεχνολογία στον βασικό εξοπλισμό και για άλλη μια φορά συνεργάζεται με τα συστήματα υποβοήθησης και πλοήγησης του οδηγού για να προειδοποιεί τον οδηγό για όσα αφορούν το όχημα.

Η VW θα παρουσιάσει το ID.4 στις 23 Σεπτεμβρίου, με τα πρώτα οχήματα να έχουν προγραμματιστεί για παράδοση πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους στην Ευρώπη. Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει στο εργοστάσιο Zwickau στη Γερμανία.
 

FORD
OPEL