Ψήφισε το πιο Value For Money αυτοκίνητο της χρονιάς

3.756 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2020)

Όλοι επιζητούν να πάρουν το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορούν στα χρήματα που διαθέτουν. Ποιο είναι όμως, κατά τη γνώμη σου, το αυτοκίνητο έχει την καλύτερη σχέση τιμής-αξίας;

Τα οικονομικά κριτήρια πάντα παίζουν σπουδαίο ρόλο στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου. Θα ήταν ιδανικό να υπάρχει η δυνατότητα απεριόριστου μπάτζετ, ωστόσο η πραγματικότητα θέλει τους υποψήφιους αγοραστές να διαθέτουν ένα συγκεκριμένο ποσό για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Γι αυτό λοιπόν όλοι αναζητούν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο που είναι «Value For Money».

Τι σημαίνει «Value For Money»; Είναι ο λόγος της τιμής προς την αξία και ο τρόπος που θα δώσετε μεγαλύτερη αξία σε κάθε ευρώ που θα πληρώσετε. Με πιο απλά λόγια, μια αγορά που θα «πιάσουν τόπο» τα χρήματα που θα δώσετε. Και φυσικά, δεν θα πρέπει να το συγχέουμε με το φθηνότερο. Αλλο αγοράζω φτηνά, άλλο αγοράζω έξυπνα. Ο έξυπνος αγοραστής, ανάμεσα σε δύο επιλογές, θα εξετάσει τι παραπάνω ή τι καλύτερο έχει το ακριβότερο μοντέλο και μετά θα κρίνει αν αυτά τα έξτρα αξίζουν το παραπάνω χρηματικό ποσό. Κάτι που ισχύει ανάμεσα και στις εκδόσεις του ίδιου του μοντέλου. Η βασική είναι πιο φτηνή από την κορυφαία, αλλά και φτωχότερη. Οπότε το ερώτημα είναι αν αξίζει να πληρώσω αυτά τα παραπάνω χρήματα. Αν ναι τότε η κορυφαία έκδοση στο παράδειγμά μας είναι η πιο «Value For Money».

Στο μεγάλο μας διαγωνισμό «Best Car 2021» by AutoΤρίτη καλείστε να ψηφίσετε εσείς πιο θεωρείτε το «πιο Value For Money αυτοκίνητο της χρονιάς». Μάλιστα φέτος η ψήφοι σας θα είναι δύο, καθώς μπορείτε να ψηφίσετε και το «πιο Value For Money ηλεκτρικό αυτοκίνητο της χρονιάς».

Ψήφισε εδώ το BEST CAR 2021 και στη συνέχεια το Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς έχοντας την ευκαιρία να κερδίσεις 1 από τα 2 αυτοκίνητα και πολλά  πλούσια δώρα
 
Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς κάνοντας κλικ ΕΔΩ και μετά ψηφίστε μόνο 1 από τα μοντέλα του διαγωνισμού, με ένα ΚΛΙΚ πάνω στο αυτοκίνητο επιλέξατε. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 1 από τα 2 σούπερ αυτοκίνητα (1 νέο Ford Kuga ή 1 νέο Peugeot e-208) δικό τους για 6 ολόκληρους μήνες ξεχνώντας ασφάλειες, φόρους, τέλη, χαράτσια και service, αφού είναι όλα πληρωμένα.

Ο διαγωνισµός-θεσµός τελείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται από «μεγάλα ονόματα» της αγοράς αυτοκινήτου και των υπηρεσιών-προιόντων αυτοκινήτου (Αutohellas Hertz, AVIN, Falken Hellas). To «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς» και η «Αττική Οδός» στέκoνται µεγάλοι αρωγοί στο Best Car 2021. Επιπλέον το θεσμό υποστηρίζουν ως αρωγοί-δωροθέτες σηµαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες εστιάζουν, µε συγκεκριµένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας!

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER