Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πώς πιάνει η Hyundai συνέχεια τους Γερμανούς στον ύπνο στη σχεδίαση;

Πώς πιάνει η Hyundai συνέχεια τους Γερμανούς στον ύπνο στη σχεδίαση;

14.122 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2023)

Όταν η σχεδίαση των αυτοκινήτων ακολουθεί τις ριζοσπαστικές καινοτομίες της τεχνολογίας τους, όλοι περιμένουν να δούμε νέα σχέδια, νέες ιδέες και σίγουρα κάτι που να αρέσει. Και να αρέσει πολύ. Πως γίνεται η Hyundai να τα κάνει όλα σωστά;

Κάνει η Hyundai κάτι πολύ σωστά, ή απλά ξεχάστηκαν οι άλλοι;

Θα έλεγε κανείς πως η ηλεκτροκίνηση σαρώνει όχι μόνο στο πως αντιλαμβανόμαστε το αυτοκίνητο και τη χρήση του, όχι στη τεχνολογία και πως αυτή το κινεί, αλλά και στη σχεδίαση. Περιμένουμε πλέον από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να σπρώχνουν τον ορίζοντα της σχεδίασης με κάθε νέο μοντέλο. Να είναι φρέσκα, έξυπνα, ζωντανά, όμορφα.
 
Για την Hyundai ήδη στο δεύτερο ηλεκτρικό της μοντέλο, η γκάμα της σίγουρα ξεσήκωσε την αγορά. Το Ioniq 5 δεν ανήκει σε καμία κατηγορία, θυμίζει  Lancia Delta (την σωστή, την οθρόδοξη), είναι μεγάλο σαν SUV αλλά έχει σχήμα μικρομεσαίου, και στις στυλιστικές λεπτομέρειες απλά δεν πιάνεται. Για το Ioniq 6, και παρά τις κακές γλώσσες που το θέλουν να μοιάζει με άλλα αυτοκίνητα, η Hyundai έκανε καταπληκτική δουλειά όταν οι άλλοι απλά λανσάρουν και τα ηλεκτρικά τους σα να είναι ψυγεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
VW